zeynep50_ Ayse190750 benimkisi direk 5 çıktinca endokrine. Git dedi o da özelde biraz tuzluydu dahiliyeye gitmeye karar verdim pazartesi gidicem bende de evlendiğimde öğrendim sürekli ilaçla kontroldeydi hamileliği öğrendiğim anda bı anda fırladı anlamadım sebebini
Nihanus Ervan sağlık ocağı doktoru önemli değil dedi ama burda yazılanlardan ötürü ben pazartesiye endokrin randevusu aldım inş geç değildir
Seminay Elif_Eda yok hayır genel kontrol amaçlı vermiştim gebelik durumum yoktu o zaman endokrine gittim hemen panikledim hastanede normal cıktı aynı sekilde yine gebelikte betahcg için gittiğimde yüksek çıktı sağlık ocağındaki doktorda dedi burdakiler yüksek cıkarıyor diye o yüzden sağlık ocağı tshde doğru sonucu çıkarmıyor buna tanıklık ettim
Elif_Eda Seminay Aa bende aynı çıkmıştı birde hamilelikten sonra farkediyor belki ondan değişiklikte göstermiş olabilir
bertysemen Eflinn1453 ben 6 hafta 4 gunluk gebeyim. Tiroid degerım 10.60′a cıktı, hemen endokrin doktoruna yönlendirdi doktorum, 100 ve 150 mg ılac yazdı 1 gun 100 aldım sımdı 150 mg cıkacagım. 2 hafta sonra kontrol, ınsallah 2 ye kadar düşecek🙏🏽