ebrarecem 20 haftalık hamileyim doktor ters durmuş takla atmış dedi anneme anlattığımda şimdiden ters olmaması gerekır deyınce korktum daha önce başına böyle bişey gelen var mı
Ceyduygu ebrarecem 34 haftalık gebeyim hep tersti en son ki kontrolde başı aşağıdaydı doktorum az bi ihtimal olsa bile tekrar ters dönebilir belli olmaz dedi. Bebegin hala yeri var tabiki de döner istedigi gibi bence takilmayin cok erken daha
Buketali ebrarecem benim de o zamandan beridir ters daha döner dediler ama dönmedi hala doktor normal dedi canım korkutma kendini
ebrarecem Miniklerim03 doktor normal döner oraya buraya dedi ama zamanından önce ya korktum benimki ilk defa ters
Ceyduygu ebrarecem Bende ilk zamanlar kafama takmıştım sonra araştırıp normal oldugunu öğrenince rahatladım 😊
Dml1234 ebrarecem benimkide öyle canım takma kafana benimde ilk çocugum ve erken dogum riskim olmasına ragmen hiç bir sıkıntı yaşamadık bu şekilde olmasından 😂 sadece sık tuvalete gitmek zorunda kalıyosun o kadar 😂
ebrarecem Buketali iyi o zaman hiç duymadım ters olduğunu ama baya ters olan varmış doktor banada normal dese de içim rahat etmedi