Eylem_kaya07 Buseninannesi_21 burdayım yemek yaptım 😂 gündüz evi turladim temizledim yine elektrik süpürgesi bozuldu 😂
Eylem_kaya07 Buseninannesi_21 ya ne güzel inşallah sağlıkla kucağına alırsın bana da dua et bende dogurayim bu gece 😂 kız bak o kadar bebek daha kanala bile girmemiş diyordun şimdi de sürpriz yapıp birden gelecek
Buseninannesi_21 Eylem_kaya07 Ay evet bel sancisi diye gittim gerçek sancilarim cikti catiya ciktim iki defa nisanim geldi 3 kere ☺En kisa süre de sende doğum yaparsin inşAllah ❤
Eylem_kaya07 Buseninannesi_21 Ya bende hiç bir belirti yok kasılma oluyor dünden beri bebek kendini sertleştiriyor . Nişan in nasıl geldi çatıdan sonra mi geldi
Buseninannesi_21 Eylem_kaya07 Evet catidan sonra geldi benim kız kadar kandirikci yok canim biliyormusun 😀 sancilar siddetli olurken geri düşüyor inatlasti 😂
Eylem_kaya07 Buseninannesi_21 😂😂😂 Olsun annesine sürpriz yapıyor prenses ❣️ Şuan nasıl sancıların dayanılmaz derecede mi yoksa normal derecede mi?
Buseninannesi_21 Eylem_kaya07 Normal canim bi sancı dayanilmaz oluyo bi o kadar da ağri olmuyo sıklaşmadı inşAllah gece sıklaşır. ❤
Eylem_kaya07 Buseninannesi_21 çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah 💜 neden sezaryen oldu ki
Buseninannesi_21 Eylem_kaya07 Başı tam assagida değildi ama acilmam vardi 6 7 cm doktor riske atmak istemedi.
Eylem_kaya07 Buseninannesi_21 olsun sezaryen normal fark etmiyor önemli olan sağ salim kavuşmanız 💜 ağrın sancin çok var mı