Bsradnz18 36+3 teyim karantinada 7. Günüm ilkmgün soğuk algınlığı gibi başladı 2. Gün ağırlaştı 3.,4. Ve 5. Gün gerçekten ölüyorum zannettim.inanılmaz hayatım boyunca yaşadığım en ağır kas ağrıları ani titreme üşüme ardından buz gibi terlemeler vs vs…6. Güne kadar sadece vitamin takviyeleri ve litrelerce suya doyamadım.6. Gün göğüs hastalıklarına gittim çünkü kadın doğum doktorum balgam vs olursa direk göğüse başvur bekleme demişti.göğüs hastalıkları 10 tane oksapar iğne ve nebul ilaçlarla birlikte bir antibiyotik ve balgam sökücü yazdı.şuan kas ağrılarım azaldı ancak öksürdükçe ciğerlerim yırtılıyor başım çatlıyor ve tat koku yok kızlarımın kokusunu dahi alamıyorum soğanı limonu elma gibi yiyorum yüzüm bile buruşmuyor😕işin kötü yani ayın 27 sinde doğumum var oksapar kullananlara spinal epidural yapılmıyormuş genel anestezi olacakmış.ne nasıl olacak bilmiyorum ama dayanmamız lazım hanımlar en azından bebekler antikorlu gelecek öyle avunalım😓birde sizde işe yarar mı bilmiyorum ama öksürüğüm için bikaç diş sarımsağı ezip has zeytinyağından akşama kadar beklettik iki gecedir ayak altıma o yağdan sürüp çorap giyip uyuyorum göğsüm biraz yumuşadı sanki,ek olarakda %2 lugal iyot solüsyonu hazırlattık eczacımıza hergün bir bardak suyuma sadece ama sadece 1 damla damlatıp içiyorum.antiviral olarak çok etkili olduğu biliniyor.Bunlar benim uyguladıklarım ama siz lütfen tabiki doktorunuza danışın her bünye farklı🤷🏻♀️