Halimeege Bebeğimin cinsiyetine erkek dedi doktor iki bacak arası bu bu nasıl pipi anlamadım baş parmak gibi duruyor aydınlatır mısınız beni https://resimyukle.io/r/NM4HxqeXWi
kadifemsii Halimeege yaa bu nasıl pipi lafına çok güldüm kusura bakma 😀😀 canım ultrasonda herşey çok farklı görünüyor gönlünce olsun inşallah
elisa123 Halimeege Doktorun daha iyi bilir ama BlKi size verdiği resim cinsel organı deildir normal bebeğin resmini vermişte olabilir
Duygu_52 Halimeege valla canım bencede baş parmağa benziyor bende ilk bakışta öyle anladım ama 🌸bilemedim
Halimeege elisa123 hayır ben iki bacak arasının resmini istedim oda al sana pipisi dedi ama hiç benzemiyor anlamadim
elisa123 Halimeege bnde benzetmedim ama ultrason cihazı farklı gösterior biz tam anlamıoruz bnde kol gibi gördüm sağlıklı olsun da takma diğer kontrolde sorabilirsin
sumeyraballl Halimeege kuzum kordon da olabilr o çok büyük duruyor pipisi birde tam bacak arasında değil gibi yoksa bana mı öyle geliyor anlmdm
Halimeege sumeyraballl 3 doktorda erkek dedi ama ben bir türlü çözemedim bu pipisini çocuğun hiç benzemiyor supriz bebek bu supriz yapar belkim
BurcuGorkem Mom9272 ben de ikisi arasında kalmıştım erkan bey çok bekletiyor dediler oyuzden firdevs hanıma gecmiştim ama duyduguma gore erkan beyde çok iyiymiş eli çok iyiymiş özellıkle sezeryanda
sumeyraballl Halimeege kordonla belliki pipiyi karıştırmış imkansız bu kdr büyük olması daha önce de gördüm kimi doktor kordonla pipiyi karıştıra biliyormş
Mom9272 BurcuGorkem evet canm ben geçene sezeryan oldm erkan beye herkes şok oluyor dikiş izim yok nerdeyse
Halimeege sumeyraballl 2 tane oğlum var onlarda da biliyorum böyle olmuyo neyse 4 hafta sonra tekrar sorucaz