beyza1234 37 haftam bitti son haftalarda dişi kuş sendromu denen enerji geliyomus herkese temizlikler gezmeler eneeji ptlaması oluyormus ben yattıgım yerden kalkamıyorum bitek bende mi ters tepti bu iş mide bulantısı bas dönmesi halsizlik
Momlove23 beyza1234 bendede aynı durum var :)) yataktan çıkmıyorum ama yatamiyorumda hep bı yerde oturmak uzanmak istiyorum,😃 üstelik bebisinde geleceği yok acilmam var sancım var ama ilerleme yok 39 haftadayiz
Zeynepdogan beyza1234 valla bnde sabah uyandim tahi hic bisey yapmicam diyorum kendime sonra kahvalyi ettim bi temizlik aski geldi cam kapi temizlenm3dik yer birakmadim ama suan pismanim cok yoruldum😂😂
Gull_94 beyza1234 ben son haftsı oyleydım sadece yoksa dokuz ay zorla ayaktaydımm😂onuda aetık cocuk dogsun dıye cok hareket ettım hergun dıp kose ev temzldm cocuk dogdu 😂💁🏻♀️
beyza1234 Momlove23 valla bi an önce doğurmak istiyorum gercwkten artık eski halime dönmek istıyorum 😖
beyza1234 Yasemin_in68 ay yok daha neler 42 mi yoo yooo ozaman bana suni sancı olmadı sezaryan yolları tastan olur 😂
beyza1234 Zeynepdogan asla gram öyle bir enerjim yok hamilelikten önce hem ev hem iş hayatı hem hafta da 2-3 yemekli misafir falan nasıl o tempoda kalabiliyomusum bilmiyorum suan sabah kahvaltı hazırlayamıyorum yemeklerimi annem gönderito okadar bitik haldetim 😂
zeytinkiz beyza1234 Bende 37+3 üm. Bu haftaya kadar hiç hamile gibi değildim. Gezdim tozdum denizlere girdim tatillere gittim temizlik ütü her işi yaptım ama 1 haftadır yatış modu 🥴 dişi kuş yorgun 😄🦤
Yasemin_in68 beyza1234 asajajaj suni sancı deme yaaa niye 40 ı bekleyen 2 hafta daha bekler arkadaşım doğum yaptı geçen kız bebe haftada 🤣
beyza1234 Yasemin_in68 yaa ben 38 i bekleyen 40 ı bekler olarak son dayanabilecegim yerdeyim 42 yi kaldıramam Allah korusun deme kurban olayım 😂
Zezz beyza1234 yatip uyuya bilsem yatcam o kadsrcuyk var ki uzanip sere serpe yatmak istiyorum Nefes almalarim degisti. Doktorum sabret diyo 36 1 olcam bende
Yokys beyza1234 ya ben de her yeri temizlemek paklamak istiyorum gördükçe gözüme batiyor ama enerjim yok hemen yamuluyorum valla😔😔