Kusciviltisi E-kt bence ileride bunada cözüm bulurlar kesin tüm sorunlarımızı ortadan kaldırırlar 🙈😂 tek araba ile 5 sene efsane olur
Didemmmmm Kusciviltisi canım bende şey halinde alacağım. Kiwi markasının 6in1 seti bin yorumları çok güzel ve kullanan arkadaşlarımda çok memnun
Kusciviltisi Didemmmmm ona da baktım onda beğendiğim model kiwi bestway oldu puseti sertifikalı oto koltuğu imiş eğer aracınız varsa onu alın derim 🥰
merakliblog Kusciviltisi aynen onun da etkisi var en son 14te gittim biri kesin erkek diğeri %80 kız dedi bi sonraki kontrolüme daha çok var il dışında gidiyorum
Kusciviltisi merakliblog oyyyy ne güzel iki cinsiyet birden 😍 kız çok bulantı yapar diyorlardı tecrübe sabit bende oldu 🤷♀️😂
merakliblog Kusciviltisi kaçta geçiyor bu meret😂 kız olan kesinleşsin de ben razıyım. Kız çok istiyorum 😍
Kusciviltisi merakliblog benim 15 te aşırı hafifledi haftada bire düstü kusmam sonra 17 de felan tamamen bitti. Ay valla bizde çok kız istiyorduk eşimle Allah gönlümüze göre verdi çok şükür inşallah seninde öyledir 🤲
merakliblog Kusciviltisi inşallah canım. Allah çocuklarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin 🤲🏼💕
Kusciviltisi Nurhayat55 biri canlı görseli biri web sitesindeki hali otokoltuğu ve bebek arabası güvenlik sertifikalı canım
Nurhayat55 Kusciviltisi tsekkr ederim canim bi sürü modeli vardi da hangsi dye merak ettim bnde alicam da kararsizim
Kusciviltisi Nurhayat55 en iyisi ve kullanışlısı bu sizin dediğiniz modelinde pusetinde oto koltuğu sertifikası yok şuan kargoya vermişler daha elime ulaşmadı o görseli internetten buldum gelince ben atarım size 🥰
CaglaNr Kusciviltisi ben kanz ın Xgo serisinden aldım aşırı hafif bebeğim daha doğmadı ama hem puset hem oto koltuğu olarak kullanılıyor