gamzosgamzos Ayss7 5+1 iz kese bebek kalp atisi icin ayri gitmek istemedim Allah nasip ederse 7.haftayi bekliyorum
poncikveannesii Ayss7 Tam 6 haftada keseyi gördüm 1 hafta sonra 8.hafta olacak kalbi için gidcem erken değildir inşallah
gamzosgamzos Ayss7evet sağlık ocağı doktorum istedi hem beta takibi yaptı hemde genel kan tahlili hatta troidim yüksek çıktı dahiliye doktoruna gittim ilaç başlattı kızıma hamileykende kullanıyordum
Suzanne Ben kan ve idrar tahlillerini yaptırdım şuan 5+5 günlüğüm. Haftaya kalp atışını duyacağım nasipse
Asude_07 Benim bugun 4+4 uygulamaya gore sali gunu beta hcg 105.8 cikti baska kan vermedim kese haftaya gorur mu acaba erken de gitmek istemiyorum
MelekMervertlek Asude_07 çok erken daha 2500 çıktıktan 4 gün sonra keseyi gördük çok küçük daha dedi dr acele etmeyin 6 haftalık olana kadar bekleyin
Ceysii01 Son adete gore yarin 4+6 olcam kizlar ignemde var gitmisken.muaynede olayim diorum 8gun 204 12gun 1052 degerimdi 15gun olmus oluyo degerimde 3000ini gecmis oluyo kese gorunurmu
Asude_07 MelekMervertlek dr ye gitmeden kimseye soylemek istemiyorum bir yandan da herkese soylemek istiyorum insallah hizli gecer bu 2 hafta