Mrv1007 Elifggnc hahahaha evet artık müge anlı geliyor direk akla 🤣 Zaten kızkardeşimin ismi diye Ada olacak eğer kız olursa, erkek olursa da Can olacak inşallah 🌸🤲🏼
Mom3834 esmakc yok o da çok güzelmiş en azından özgün bir isim ama değil. O isim yok cünkü direk orjinal Arapça halini koyucam 🙈 ay yanlış anlamayın kimse koymasın istiyorum benden sonra belediye dağıtsın ahahah
Kksll esmakc Eva aslında gayrimüslim bir isim Hz Havva ya taktıkları bir lakap aslında konulması iyi değil
Mom3834 Mom9272 en yakın arkadaşım 3 yıl önce koydı kızına ay dedim ne güzel isim ilk kez duydum. şimdi doldu. Yine de oyum hala hüma ve ravza ahahaha taktım.
Saripapatyam1 Elifggnc kızımın adı hira🌸 Tekrar bi kızım olsaydı adını zümra- esmanur yada duru koyardım ❤
Calisananne25 Elifggnc kızım olsa lina olacaktı gerçi bu aralar inanılmaz derecede çok duyuyorum lina ismini ama gene de koycaktım. Ama oğlumuz oluyor 🥳🥰
Ftsclskn Elifggnc Kızım olsaydı adı hazırdı (HÜMA) ama sürpriz oldu oğlumuz olacak ☺️ Şimdi ona isim düşünüyoruz 🧿😊
Sunay10 Akturk93- güneş ismini çok beğeniyorum ben kızınız nasıl peki bazı isimler ağır gelirmiş derler yaramaz olur Muş
lavininannesii Mom3834 ama yaaa olmadı bu😂ben 34haftalığım hala isimde netleşemedim🙄aradığım isim belki sizin beğendiğiniz isimdir🤔bana gizlice söyleseniz olmaz mı😂