Elifggnc Mom3834 Hüma isimlerinin yanına hep hanım koyasım geliyor Hümalar orta yaşlı kadın ve hanımcılık cağrıstırıyor 😂 teyzelere babannelere yakısır evet ama cocuklara no 👎🏻
Nurerdogan Rmysa_19 çok araştırdım aslında ama bu kanıya dair kaynak bulamadım rica etsem kaynak varsa atar mısın bakmak isterim
Rmysa_19 Nurerdogan Minel isminin anlamı: Arapça’da “min-el” şeklinde ek olarak kullanılır. Minel kelimesi anlamsızdır ve “-den, -tan” ekleri şeklinde kullanılır.Kuran’da da ek olarak geçmektedir.(Örn: minellah yani Allah’tan). NOT: Yorumlarda minel isminin Kuran’da geçtiği ve hocaların çok güzel isim olduğunu söyledikleri belirtiliyor ancak şunu bilmelisiniz ki yerli yabancı hiçbir kaynakta ve sözlüklerde böyle bir isim bulunmuyor. Kuran’da da geçtiği doğru fakat “min el” şeklinde ayrı ayrı ek olarak geçmektedir. Not: “Cennetteki inci tanesi” anlamı uydurmadır ve hiçbir kaynağı yoktur.. Minel ismi Türkçe kökenli bir Kız ismidir. https://www.ismininanlaminiara.com/minel-isminin-anlami-nedir
Kksll esmakc evet burda gördüm de bı çok isim anlamı güzel diye konuluyor ama gerçek anlamlarıyla alakası yok benimde beğendiğim bu olsun dediğim çok isim oldu ama anlamlarını arastirinca çok alakasız şeyler çıktı iyi araştırmak lazim
Sunay10 Akturk93- güneş ismini çok beğeniyorum ben kızınız nasıl peki bazı isimler ağır gelirmiş derler yaramaz olur Muş
Akturk93- Sunay10 valla masalım prenses gibi güneşim de çok akıllı yaramazlıkları bile akıllı uslu siz bence etkilere takılmayın çocuk bu ne verirseniz onu alır
Nurdan17 Elifggnc ben açelya demıstım en başında daha sonra yıldızla ıkısının arasında kalıp açelyaya karar verdık carsamba gunu kavusuyoruz ınsallah bebısıme
Mom3834 Sunay10 beni isim bulucu yaptılar burda ama hiç bilmem ki 🙈 sadece herkesin koyduğu isimleri beğenmiyorum kız bebekler için aklıma şu isimler geldi : Saye, Şira, Belin,Selis,Yade