Minnakminnak Bizimde kızımız olcak inşallah ben Esrefunnisa istiyorum ama eşim beğenmedi ben de anlamı çok hoşuma gittiği için istiyorum ne olcak bilmiyorum 26 olduk bizde 🤦🏻♀️☺️
Elifggnc Minnakminnak ismi okumak biraz zor sanki anlamı güzeldir ama okulda filan zorlanabilir diye düşünüyorum 😊
Kksll esmakc Eva aslında gayrimüslim bir isim Hz Havva ya taktıkları bir lakap aslında konulması iyi değil
Tugbamete Elifggnc Duru kısa öz ve manası gibi dupruru yeniymiş modernmiş şekilliymiş uydurma isimler hiç düşünmedim düşünmemde 1 sınıfa 5 alya 5 mira 10 asel yeter bence 🥰
dygm3848 Elifggnc Eşimin ismi Mehmet ben Duygu isimlerimize uyumlu olsun istedik kızımız olacak İnşallah Melek Duru 💜
2erkekannesiii @Mom3834 canım cinsiyet öğrenirsem bana da güzel isim bulur musun ? senin aklında anlamlı farklı isimler vardır yorumlarından onu anladım söz ver bana
2erkekannesiii Mom3834 tabiki de yaparım etiket dediğin nedir az kaldı inş cinsiyete en azından tahmin yaparsa doktor bilgilendiririm seni 12 hafta olacam
MelH Elifggnc duru ela Vera isimlerini çok beğeniyordm eşimde beril ismini çok beğeniyordm baktık isim konusunda anlaşamıyoruz yeni isim bulalım dedik bir kızımız olacak ins adını Ada Liya koyacaz o Liyayi beğendi bn Adayı ortak bı yok bulduk 😂🥰