3cocukmucizem 35+5 haftalığım sol böbreğim bugunden çok fena arıyor yarm saatden bir tutuyor karnıma doru arısı vuruyo o sıradada yürek bulanma geliyo neden ola bilir böyle bişey yaşayan oldumu
GulcanDongel 3cocukmucizem bende sizin gibiydim iki gün ağrı çektim sonra idrarda kan geldi urolojiye gittim 2cmlik taş varmış.. Olmadı gidin bi urolojiye baksınlar.
Beyzalpay 3cocukmucizem bendede kum var bulanti cok yapiyor idrar koyu renk oluyor ve yan agrisi dedigimz agri oluyor bi doktorunuza danisin
Erol 3cocukmucizem bende öyle oldum agrı geldikçe kusuyordum hastanede yattım taş varmıs ama babamın kullandığı bir su vardı gilaburnu diye tadı ıgrenc ama taş eridi doktor bile sasırdı hamileyken ıcılıyor bu arada tadına dayanacaksın aktarlarda satılıyor başka bir yerde yok cam şişenin içinde üzüme benzer ustundekı fotoğrafı tavsiye ederim
GulcanDongel 3cocukmucizem evet ben üç sene önce taştan dolayı ameliyat bile olmuştum yeniden uredi. O zaman çok istifra ediyordum, bunda ara ara oluyor. İnşallah sizde yoktur çok zor bi durum.