Güzel annelerimiz biz bugün 40 haftalık olduk oğluşumlaaa. Kilomuz 3.950 boyumuz 53 cm suyumuz çok iyi kordon ve eşi iyi durumda hiçbir sıkıntımız yok. Bu zamana kadar hep normal doğum diye bekledik tercihimiz bu yönde Allah’ın izniyle. Doktorumuza sabah gittik 23. Haftadan beri zaten baş aşağı doğum pozisyonda bebişim ama başını kanala sokamiyor. Yani şuan suni sancı bile versek zor olur şu durumda açılma dedi. Ama çatın dar değil bebeğin kilosu iyi bas büyüklüğü normal fakat kanala girmemis diyor, buarada 40 haftadan sonra risk hep var istiyorsan yarın öbür gün sezeryan ile alalım dedi. İstemezsen de ben cumartesi şehir dışına çıkacağım kontrol eder giderim salı sabah döndüğümde bida bakarız ona göre karar verirsin dedi.
Ben çok kararsız kaldım eşim ailem nasılsa oldu artık o beklemeyelim cumartesi sezeryan alsın risk hep var heran kakasını yer, kordon dolanır riske atmayalım saliya kadar diyor, doğum yapan birkaç arkadaşım bukadar bekledin salı ya kadar da bekle 5 günden bişe olmaz 41. Haftaya kadar normal beklemek diyor.
Ben artık doğum şekline takılmadan bian önce evladıma kavuşmak istiyorum ama müdahale edip 40+2 de aldırmak yerine riske gireyim 41 i bekleyeyim diyorum.
Çok arada kaldım tecrübeli annelerimiz lütfen bana yardımcı olur musunuz benzer durumlarla karşılaştınız mi ne yapayım bekleyelim mi beklemeyelim mi yarın öğlene kadar karar vermem lazım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺