Zlhbayram 2 hafta sonra çatı muayenesi olacağım. Çatı muayenesi olan anneler acıyor mu nasıl hissettiniz kendinizi
Almlamom_34 Zlhbayram ben kotu hıssedıyorum ne yalan soyleyeyim yarın 3. Kez alttan muayane olacagı gıtmek dahi istemiyorum kasılıyorum
Egeasigi Zlhbayram kaçıncı haftadasın ve sancın oluyor mu neden çatı muayenesi yapıyor doktorun . Ben 39+2 deyim hala yapmadı sancım gelirse o anda yapacak .her doktorun tarzı farklı sanırım
Eyceniz Zlhbayram 39 haftaligim 37. Haftadan bu yana sürekli alttan muayene ediyor hıc acı hissetmedim, kasmayın kendinizi rahat bırakın o zaman acimaz kasarsaniz acır 15 20 sn sürüyor zaten
madame size tavsiyem kendinizi hic sıkmayın rahat birakmaya çalışın o zaman bir ağrı hissetmeden hemen atlatmış oluyorsunuz zaten saniyelik bakılıyor uzun süren bir islem degil 🤗
Busraozzz Zlhbayram dpgum yapalı bir hafta oldu çok korkuyordum ama asla korkulacak birşey değilmiş çok rahatdı benimkisi sadece sakin olun saniyeler sürüyor
ozlemksu Zlhbayram ben dün oldum. Öyle zannettiğiniz kadar korkulacak bişey yok. Doktor iki parmağıyla açıklığı kontrol ediyor sadece bu.Kendinizi kasarsanız tabiki canınız yanar ama akışına bırakmak ve kasmadan rahat olursanız acı hissetmezsiniz