Sinemstf Aatpl merhaba bende şuan 40+2 deyim açılmam 4 cm amerikadayım ve doktor eve yolladı sancı yok diye 5 gün sonraya tarih verdi normal doğum olcak ama suni sancı mı vercekler yoksa epidural mi olcak hiç bi fikrim yok ilerleme nasıl oluyor?
Slnmlh SibelDmrci içim rahatladı valla. Bide ben kilolu hamile kaldım malesef. Millet soruyor hareket ettimi die. Yok diyince sen şişmansın hissetmessin diyip geçiyorlar. Canım sıkılıyor
Sinemstf Aatpl teşekkür ederim cevabınız için peki suni sancıyı nasıl veriyorlar? Ve ne kadar zaman da açılma oluyor?
Aatpl mervec sizin yapabileceğiniz şimdilik bişey yok , doktor doğumdan sonra medikal tedavi uygular , şuan gebe olduğunuz için yapamaz fakat doğumdan sonra kısa bir operasyonla biter. Normal doğuma engel değil
znurTuncel Aatpl 39 hafta 4 gündeym doktorum cumaya kadar müddet verdi tuş kpalıyd ikign önce hiçbi belirtide yok norml dgurmicm bn gliba
Aatpl ebrarecem hareketli olması normal , doğuma daha çok var şimdiden telaş etmemeniz gerek . Zaten doğuma yakın belli pozisyonlar var onları yapıyorsunuz , dönmezse sezaryen le alınır
BebekArslan Aatpl su çiçeği geçiyorum 2.5 aylık gebeyim bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum asiklovir kullanıyorum bebeği etkiler mi
Anneyimmm Aatpl merhaba ben 17+3 gunluk gebeyim dun kontrolde bebegin suyu hareketi vs normLdi ama bugun su gibi akinti oluyor canasirim islandi bu normalmi acaba akintinin kokusu yok
Halilin_zevcesii Meraba 😏 tuvaletten sonra ayaga kalip cikmaya yakin istem disi su geldi acaba idrar kacirmasimi bebegin suyumu?
Nuremo Aatpl 39+4 olduk. Bebek haznede 1 cmden fazla açıklık var ama sancım yok 😐 İkimizinde hiçbir saglık problemi yok ve doktorum cumartesiye kadar sancın gelmezse aezeryana alırız dedi. Neye göre kime göre 😂 Sancım gelsin diye ne yapmam lazım ☹️☹️☹️☹️☹️
Nuremo Aatpl baskı yaparım da korkuyorum açıkcası doktor suni sancı verir o kadar acıyı çektirir sonra yine sezeryan der yada normal dogumda makata kadar keser gıcıklıgına korkuyorum ☹️☹️
begumge Aatpl bize şöyle minimalist gerçekten sadece ihtiyaçların olduğu bir hastane çantası hazırlasanız 🤗
tgcaty Aatpl szryan dogum yapacam anestezi okarak öneriniz varmı spinal istiyorum bel agrısı kalır diye de korkuyorum ıkıncı szryanım olacak ilki
Erkekannesi1 Aatpl 40+1'im açılma sancı vs hiçbirşey yok ne yapmalıyım yürüyorum merdiven inip çıkıyorum evde hep koşuşturuyorum sıcak suya oturuyorum olmuyor
Halilin_zevcesii Erkekannesi1 bndede durumlar oyle herkezin kizken erkek demesnden biktim neymis erkek beklerms
BegmkbraKansiz Erkekannesi1 ne kadar beklersen o kadar gelmiyor 😃😃 benimki 40+4 de geldi gece aniden sancılandım hatta buraya da yazmıştım gelen giden yok diye o akşam geldi bebeğim 😃 nasılsa çıkacak kafana takma
KezibanUan Aatpl merhaba 8 aylık hamileyim ama göğüslerimden ne sıvı ne süt hiçbirşey gelmiyo bu doğalmı ?? Arkadaşlarımdan dMla damla geliyomuş bu durum sütümün inmesine engelmi doğumdan sonra