Ness3 Mom3834 allah kullandırmasın 🙏 benim de öyle balık yağı içiyorum o yapıyor olabilir acıkma sizde içiyorsanız… Hala dirençle sebep arıyorum temize çıkıcaz ille ahahah
candanx canım bende de öyle olmuştu dr a anlattım ben tansiyon sanıyodum dr direk şeker galiba dedi gebelik şekeri çıktı bi baktır bence
Mom3834 Deletedmom23234 iyiyim evet hala yemekle meşgulum kızım verdirdiği kiloları aldırmaya niyetli 🙈
Deletedmom23234 Mom3834 Oh çok şükür ikinizin sağlığı iyi olsun da verirsin aldığın kiloları doğumdan sonra derrt etme bebek❤️
hepoyleolurzaten Mom3834 Kuzu yeni gördüm nasılsın şimdi? Benimde o haftalarda iştahım bi anda inanılmaz açılmıştı bir kaç gün ve ‘yine acıktım ben niye doymuyorum’ diye ağladığımı bilirim sebebini çözememiştim sonradan geçti kendiliğinden 🤭
Mom3834 hepoyleolurzaten şuan iyiyim ayıptır söylemesi lahmacun ve cigköfte gömdüm ahahah sanırım yasadıgım sey sürekli açlık. On dk sonra yine gelicek hemen geçse iyi olur kilo almak istemiyorum 🙈 teşekkür ederimm sordugun için ❤️ Bebeme çiğköfte şoku yaptım bakayım yine acıkacak mı ahaha
hepoyleolurzaten Mom3834 Oh afiyet olsun 🤭🥰💕 Valla hiç belli olmuyor bende geçenlerde aynı şekilde ayıptır söylemesi çiğköfte üstüne köfte ekmek yemiştim ahahhaha gece şokuyla bir daha acıkmadım ama sabah acıkarak uyandım orası ayrı 😅
Mom3834 hepoyleolurzaten muhtemelen içerde '‘ ıyy anne sen ne yedin iyennnç ööö şok acııı ’' 👶🏼🤮 diyorlardır ahahah
Mom3834 Deletedmom23234 daha zaten gebelik öncesi kiloma bile gelemedim öyle bir vermisim ki kusmaktan ahahah
Deletedmom23234 Mom3834 😁 bende 20. Haftaya kadar 5 kilo verdim Kuzucum sonradan alıyorsun ama şifa olsuuunnn😍😍
hepoyleolurzaten Mom3834 ahahhaha olabilir kesinlikle böyle olabilir 😅 geçen en son ultrason da benim oğluş dudaklarını büzmüştü 😅