Ilayda11 Doguma 1 hafta kaldı sureklı aglamak ıstıyorum duygusallık, korku, endişe, heyecan 9 ay boyunca yasamadıgım butun duyguları 1 hafta ıcınde yasıyorum 😭😭 lutfen motıve edin dogum korkusu ayrı acaba dogumdan sonra kı hayatım nasıl olucak endişesi ayrı
Ysmmmnn Ilayda11 ay kıyamam korkmayın beneğimize odaklsnn minicik eller ayakkar bir ağlama sesi evinziin içi miss gibi kokuyla dolacak
B-Tugce Ilayda11 yavrum niye böylee oldun senn 😁 anam civcivin çıkacak içinden bak ne güzel planlı programlı inşallah sağlıklı. Güzel bir dönemin bitti şimdi başka bir döneme geçiceksin. Onun tadını çıkaracaksın. Hayatımız hep yeniliklerle dolu hepsinin sonuna kadar tadını çıkarmalıyız. Son haftalarınında tadını çıkar karnını sev kendini sev bi bak aynaya kalk bi bak. Kim bilir bir daha ne zaman böyle görüceksin kendini. Ne kadar güzelsindir şimdi kim bilirr. Bebeğin de kime benzedi acabaa şu şirin anneye mi acabaa :)) güzel düşün hayatım. Bu hayat kötü şeyleri kafaya takıp kendimizii üzmeye değmiyor. Kısacık ömrümüz var. Olumlu düşün keyfini çıkar her dakikanınn💐💐
Kuzusununannesi Ilayda11 canım böyle şeyler düşünme tabiki ilk ayların uyku düzenin olmayacak kimsenin kolay geçmiyor ama sadece kısa bir süre böyle sonra hayatın cıvıl cıvıl olacak bebeğin sana neşe mutluluk getirecek emin ol 🥰
Ilayda11 Ysmmmnn cok korkuyorum ya evde biri varken falan da tutuyorum kendımı esıme bile bellı etmıyorum ama cok gergınım
Ilayda11 B-Tugce 😢😢 cok tesekkur ederim okurken bile agladım dogru soyluyosunuz bilmedigimiz hayata Bi anda gecıyoruz ve kalıcı Bi şekilde insanlar bazen oyle Bi tepkı verıyo ki bunlar iyi gunlerın bebek olunca gezemiceksin şunu yapamıcaksın bunu yapamıcaksın zaten eskısı gibi kendine de bakamıcaksın gibi seyler duyunca daha cok cıldırıyorum cunku ben hala eşim gelmeden ustumu degıstırır makyajımı yapar oyle beklerim hamılelıgım de hiç bişey degismedi degismesinden de korkuyorum bebegime de ya bakamazsam ya yetemezsem ya agladıgında neye agladıgını bılmezsem gibi seyler dusunup duruyorum :((
B-Tugce Ilayda11 hayatım baksana bize. Biz kendimizi bile iyi tanıyamıyoruz kii. Baksana ağlıyoruz ama neye ağlıyoruz bilmiyoruz. Bazı günler modumuz düşük oluyor ama neden bulamıyorum bazı günler uyuyamıyoruz yada yataktan kalkmak istemiyoruz. Peki sebeplerinim hangisini bilebiliyoruz. ? Bebeğini hep anlayacak değilsin tabiki ama en çok sen anlayacaksın. Hislerin zaten sana yol gösterecektir. Kendine gel lütfen. E tamam bak ne zamandır böyleyim diyorsun bitsin artık ağlamak istedin ağldın yeter buna son ver artık gülme zamanı güzel şeyler düşünme zamanı valla gezersin dee tozarsın daa bazı günler eve hapsolursun da hayat bu bitanem biz yeterki herşeye hazır olalım. Elimizden gelemeyecek şey yok🥳🥳 ağlama artık güzel günler seni bekliyor ben eminimm. ♥️
Ilayda11 B-Tugce guzel destegınız için cok tesekkur ederim insanlar birbirlerini tanımadan da mutlu edebiliyor dılerım benı motıve ettiğiniz gibi güzel günleriniz olur 🥰💞 Allah moralınızı bozacak ınsanlardan uzak tutsun🙏