alparslan6610 Kızlar detaylı ultrason İçin önce muayne olup sonra detaylı ultrason İçin randevu veriliyormuş ne kadar süreyle randevuyu veriyorlar yani çok uzak tarihe mi atıyorlar bi kaç gün sorma yı atıyorlar lütfen yardımcı olur musunuz 🥰
3MelekAnnesi3 alparslan6610 en fazla 2 hafta atıyorlar oda en fazla Ben 2 oglumda da 3 gün içinde oldum
Tugce-ylds alparslan6610 canım bence şehir hastanesinden randevu al ben Zübeyde hanımda oldum bakmıyorlar bile yatmamla kalkmam bir oldu detaylı ultrasonu 5 dakikada çekti yani
Ozge2611 Bebek0000 merhaba hastaneden Memnun musun dogumun oldu mu acaba. Bende oraya gidiyorum da sormak istedim
alparslan6610 3MelekAnnesi3 hmm ben şehir dışından geleceğim için uzak tarihe atması çok sıkıntılı benim için
alparslan6610 Tugce-ylds orası da çok ileri tarihe veriyor mu acaba Yarım saat süremesi gerekiyor diyorlar
balarisi06 alparslan6610 randevu veren kadına öncesinde belirtirsen yardımcı olur canım eğer boşluk varsa tabi 😁 bana yaptı sağolsun tekrsr gel git yapmadım