Gizmo90 Kızlar zeynep kamilde ikili test randevusu nasıl alınıyor? MHRS ye girdiğimde randevu yok diyor açılmıyor mu acaba ?
Sedakbyk Gizmo90 her gun saat 16.00da mhrsye girin yada 182 arayin,zeynep kamil hst.ikili test icin randevu istiyorum diyebilirsiniz.yogun talep oldugu icin hemen bitiyor.
iremyasar Gizmo90 mhrs sisteminden tüm seçimlerinizi yapın muayene yeri kısmında seçenekler çıkıyor oradan 11-14 hafta ikili test seçin devamlı bu şekilde bakın talep açıldığında yada iptal eden olursa alabilirsiniz onun dışında biraz zor olabiliyor🙂
Yamacin-Annesi Gizmo90 bugün randevu bakarken ikili test icin görmüştüm randevu vardi surekli bakin 1 hafta icinde kesin bulursunuz şuan kac haftaliksiniz
Yamacin-Annesi Gizmo90 o zaman 14 haftaya kadr çok rahatlıkla bulabilirsiniz hangi doktora gidiyorsunuz
Ikibebeklianne1 Yamacin-Annesi Gizmo90 merhaba ben de ikili test icin kendisine randevu aldim. Size bir sey sormak isriyorum gittigimdw 13+0 olacagim ozelde hemem cinsiyet soylemislerdi ikili testte kendisi cinsiyet hakkinda bir sey soyluyor mu sadece ikili test hakkinda mi konusuyor
Gizmo90 Yamacin-Annesi özel de detaylıya giren arkadaşlarım çok memnun kalmıştı evet o yüzden bulunca aldım
istanbullugelin34 Gizmo90 bende zeynep kamile gidiyorum ikili yi yaptiramamistim randevu bulup üçlü testi yapmislardı detayli usg içinde randevu bulamadım özele gittim ama konturollere zeynep kamile gidiyorum bende nerede oturuyosunuz
Gizmo90 istanbullugelin34 Ümraniye’de oturuyorum bulamazsam özelde yaptırım artık aklımda nifty teste var acaba direkt onu mu yaptırsam diye 🤷♀️%80 doğruluk oranı olduğu için