ZeynepFatih Oglununannesi hepsinin tadına tadımlık bakacak bunu herkesin bilmesi gerekiyor zaten ilk başlayınca tabak tabak mı veriliyormuş. En iyisini yapmaya çalışıyorum çok şükür
Oglununannesi ZeynepFatih neden bu kadar ters ve olumsuz bi çıkış yaptığınızı anlamadım kötü bir kelam da etmişliğim yok tabak tabak vereceksiniz dediğim de yok listeyi öğün öğün hazırlamışsınız tadımlık liste böyle olmaz .
burcuali38 ZeynepFatih babasına çekmiş 😁 eşimde hiç sevmez dışarı çıkıp gezmeyi evde oturup tv izlemeye, sohbet etmeye, uzanmaya bayılır
ZeynepFatih ozdenarda hepsi seviyor vallahi kucağı bizimki de bir süre oynuyor sonra mızırdanıyor beni al diye fenalar ☺️ MaşaAllah kuzuma sağlıklı olsun da geçiyor o uykusuz günler oturur yakında merak etme ☺️
ozdenarda ZeynepFatih amin canım insallah alisiyrz yavastan bugun gaz sancimiz oldu kakasini yapamadi bi hastaneye gttik geldik bugunumuze sukur smdi iyi uyuyo ❤
ZeynepFatih Ecrinimleyla allah allah yutmayı bilmiyorlar ya şuan o yüzden sıvı verin diyorlar MaşaAllah valla 😁
ZeynepFatih Sema99 bende bir zararı olacağını düşünmüyorum sadece yoğurt gönülsüz yiyor alışır herhalde 😳
OlgaArslan ZeynepFatih şuan gecenin 1 buçunda onu yaşıyorum ıhııhı diye ağlıyo. son 2 haftadır 12de bi uyanıyo sonra uyumuyo kafayı yemek üzereyim
ZeynepFatih Sema99 ay İnşaAllah ya ekşi geliyor herhalde tatlı şeyleri seviyor çorba yapsam mı bilemedim alışmaz yoksa hep tatlı yerse diyorlar 🤷🏻♀️
burcuali38 ZeynepFatih yüzünü bana benzetiyorlar ama bütün huyları babası 😁 siniri, inadı, rahatına düşkünlüğü, uyurken rahatsız edilmeyi sevmemesi, uyandıktan sonraki sersem bakışları, bacaklarının çap oluşu bile babası 😁
Sema99 ZeynepFatih o biraz ağır gelebilir canom tel şehriye çorbası iyi pişir telleri kaşıkla bölünüyor hazır çorba olur
Mekanikcianne ZeynepFatih 4 aylık bebek için sadece ev yapımı yoğurt öneriyor doktorlar bu liste 6. Ayına girmiş tadımları bitirmiş bir bebek için öncelikle çay kaşığı ile 3 gün kuralına göre tadım yaptırmalı alerjik bir durum var mı gözlemeli bebeğinizin sevdiği ve yemediği şeyleri not etmeli daha sonra tekrar teklif etmelisiniz en azından bizim çocuk doktorumuz bu yönde bizi bilgilendirdi
Sema99 Mekanikcianne ben 4,5 aylıkken başladım ufak ufak 5 aylıkken herşey vermeye başladım doktoruma sordum bişey demedi ver sesi sadece 1 yaş öncesi seyler verme dedi pekmez bal vs gibi şeyler
ZeynepFatih Mekanikcianne vallahi doktor bir sıkıntı olmayacağını söyledi o yüzden güvenerek veriyorum bende bir sıkıntı yaşamadık şuana kadar kusma vs olmadı bütün tatların tadına alışmasını istiyorum açıkcası erken olduğu düşünmüyorum diğer şeyler için katı değiller çünkü
ZeynepFatih burcuali38 ay bizimkinin de yüzünü ikimizede benzetiyorlar ama tıpkı babası bana göre 😁 huysuz bir çocuk değil çok şükür akıllı bana çekmiş sonrasında ne olur bilmiyorum 😁😁
ZeynepFatih ozdenarda Canım gaz sancısı olduğunda kimyonlu şekerli su ver hemen çıkartıyor sıkıntı yaşamazsın ben hep onu yapardım şuan kendi çıkarıyor zaten de çok etkili bir zararıda yok
ZeynepFatih OlgaArslan ay bizimki de sabaha kadar uyur normalde bu Ara kalkıyor 3 de filan emzirip uyutuyorum yatağına koyunca gözlerini açıyor şaka gibi 😁 tekrar uyutup koyuyorum yine aynı 🤦🏻♀️ En sonunda uyuyor
ZeynepFatih Sema99 ya aklıma geldi aslında oda ama şehriyelerini yutabilir mi diye tereddütte kalmıştım