Gizemin-minnakI @Mimik siz ZAten orda diyette gibiymişsiniz . Malzeme olsa yine evde denerdiniz . Neyse aklınıza getirmemeyi çalışın .
zeynepin_annesiiii Hazeleyes_ valla herşeyi yiyorum abartmadan o yüzden birşeyi özlemedim . Ama çok kilo aldım maalesef
Hazeleyes_ zeynepin_annesiiii kilo sıkıntı ben şükür iyiyim o kadar yememe rağmen ama hergün yürüdüm ben bol su da içtm ama son 2 ay alırmıyım bilmiyorum artık
birseny Hazeleyes_ aynı durum bende de var . Diyet listem dışında haftada bir sadece 2 top dondurma izni bu haftalık verdi o da çok aşırı istersem . Gebelik şekeri bebek doğuncaya kadar etkili inşşşj doğumdan sonra yeriz 😂
Hazeleyes_ birseny ya evet ben de 1 kere dondurma yedim oda çok canım istediği için son 8 hafta bakalım bi aksişik çıkmazsa ondan sonra rahat olurz İnşAllah
Hazeleyes_ Gizemin-minnakI doğrudur aslında yediğimiz herşeyin içinde bişiler var ama bende yedim etsiz çok
Hazeleyes_ Nilufar_1996 :)) öyle de oluyormus önceleri sevmediğin şeyi gebelikte canı istiyormuş insanın
Hazeleyes_ Mimik bian önce Türkiyeye gelmeniz temennisi ile😂 gelince hepsinden yiyin giderkende tulum peyniri götürün
Mimik Hazeleyes_ Oooo tulum😋😋😋😋 Turkiye ziyaretimde peynir stogu yapmayi dusunuyorum… Ve zeytin de😍 Tulum ve karpuz😋🤣🤣🤣
Hazeleyes_ Elif_Eda bende öyle aynı 😂 eşim evde olunca yiyesiö gelio. Sabah kahvaltısını bende evde kendiö serpme yprdım ama dişarsaki atmosfer başkaa😂😂 hunlarca yiyorum bildiğin heerşeyi silip süpürüp kalkıyorm 😂
Eymen-ss Hazeleyes_ Ayy bı tarafımız şişcek biraz daha bahsedersek Allah’ım bı an önce doguralım ve yiyelim ne olur 🤲 çok amin 😂
zeynepin_annesiiii Hazeleyes_ ben bu kiloları 6.aydan sonra almaya başladim . İlk beş ay zayıflamıştim bile