minnosanasi En çok nargile , bazen sigara . Bi de sushi, sürekli yediğim bisey olmasa da yasak olunca sanki aşırı canım çekiyor.Nargileyi de aynı şekilde 🤷♀️😪
Hazeleyes_ minnosanasi aynen öyle oluyor bak ben şükür hiç aşerme vs olmadı böyle olsasa olmasada çok öenmli değildi yada bi yerde göreyim canım istemezdi ama ysak olunca herşeyi istiyorum bende.
Hazeleyes_ minnakvearas kahve ysak mi size bana günde 1 tane şekeriz için dediler ben normalde şekersiz severdim içerdim çayı kahveyi
minnakvearas Hazeleyes_ tabiki de gunde 1 tanr yetmiyor sade filtre kahve icemiyorum zaten ozellikle de sabah uyaninca ilk isi filtre kahve makinasini calistirmak olan biri icin
Hazeleyes_ Kusciviltisi ohh yarasın😂 ayran süt yoğurt severim 😂 hergün mutlaka birini yer içerim yoğurt zaten hergğn varda
Hazeleyes_ Deletedmom_5 hdi ya o zaman ben çok heves yapmıyım benimse öyle olabilir bu konularda çok öne çıkar bende herşey kesin gaz olır
Hazeleyes_ Nilufar_1996 ben gebeliğimde 2 kez yedim ama az etli yedim . Oda eşimin abisi yapmişti çok yemedim etsiz yasak değil onu ye ama etli yeme fazla
Kusciviltisi Hazeleyes_ valla bende içiyorum ama çocuğuma az gelmiş galiba dis etlerim mahvoldu kalsiyumu nereden alacağını şaşırdı garibim agshsjjsks
-hilal Hazeleyes_ ben noodle midye sosis aç bitir hindi salam şuan tek özlediğim bunlar 😬😬 normalde hamile kalmadan önce pek asitli şeyler içmezdim hatta eve de hiç almazdım ama şuan onu da özledim
Hazeleyes_ -hilal yasaklar çekici oluyor işte :) bende hepsini özledim :))) 😀 önceden daha canlıydım diyete başladıgımdan beri sanki cansız oldım:)
Nilufar_1996 Hazeleyes_ benim eşim çiğ köfteci Oses çiğ köfte hazır geliyor yani etsiz yapılıyor etli yasakmis
Tugbamete Hazeleyes_ Allah ne verdiyse yiyorum arada yasaklı listeden de bişeyler tırtıklıyorum öyle pek takmam ama en çok midye yemeyi özledim ilk hamileliğimde midyeden zehirlenmiştim korkuma birtek midye yiyemiyorum öyle çokta seviyorum ki 2 kilo tek başıma yerdim ahh ahh 😂
Hazeleyes_ Tugbamete şeker öncesi bende yiyordum sadcee midye yemedim birde kokoreç onun dışında heeerşeti yemiştim😂 şimdi acısı çıkıyo
Hazeleyes_ Nilufar_1996 evet etli yasak ama ben mecburen yedim yani oda 3-4 sıkım abisii davet etti eşimin oda çiğköfte yapmişlar ondan yoksa yemezdim etli ama etsiz çok yedim:)
Hazeleyes_ Egeasigi en güzeli valla :)) İnan daha güzel oluyo yemek :) şekerden önce bende yerdim de şimdi mecbur dikkat ediyorum
a_burcu_bur Gizemin-minnakI ben çiğköfte de yiyorum (etsiz) kokoreç de pizza da hamburger de 😝 ayda 1-2den bişey olmaz 🙏🏻🤷🏻♀️ her şey de yolunda çok şükür 🙏🏻🤲🏻🧿
Hazeleyes_ a_burcu_bur ohh afiyet olsun bal olsun ben Eylül başini bekliyorum dr kontrol var ozaman duruma bakalım birkaç şey var normal çıkarsak:)
Nilufar_1996 Hazeleyes_ ben zaten çok sevmiyorum ilk yediğimde midem çok bulanmışti nedense hamilelikte canım çekti eşim de şaşırdı bende bir iki sıkım yiyorum sade
Hazeleyes_ a_burcu_bur ben 26da yaptırdım şekerimi o zaman çıktı ama sanırısın 3-5 aydor bişi yemiyorurm