Kızlar ben de dogum yaptım ama yazmaya fırsatım olmadı şimdi yazıyorum
Ben doğuma kadar hep hastanede gecırdım neredeyse günumü iki aylıktım apandisit amalıyat oldum sonra yanlıs yapmışlar bir ay sonra geri oldum sonra böbregımde tas vardı hastanede yattım diş agrısı karın agrısı dikiş agrısı derken doguma yaklaştık neredeyse hergun gıttıgımız olurdu doktora doktorlarla akraba olduk neredeyse 😀neyse doguma gıdecegım gun sancım yok suyumda gelmedi cocukta yukarıda asagıda degil dedık fotoğraf cektırelım sonra kontrole gidelim dedim esimde once hastaneye gidelim zaten sancın yok dedi fotoğrafı oyle cektırelım gittik dogum dediler direk ıcerı aldılar uc gun hastanede kaldım iki gunu sancı odasında ama sancım cok az oldu sonra ılac koydular alttan sancım olsun sancım olmadı herkes bagırıyor ama bende ılac olmasına ragmen tık yok devlet hastanesinde dogum yaptım rezillikti her yatakta iki kişi yatıyor oturan olursa üç kişiyiz herkes cıplak Altan muane ediyorlar herkes birbirine bakıyor ama ben elbisemi indirmem dedım yemekte yıyemıyorsun yeşil yeşil kusuyorum dizim belim kırıldı neredeyse mide suyumuş hic bir hemsıre yardım etmedi telefonda koymuyorlar iki gun kaldım benimle bebegımın hayatı tehlikeye girince sezaryane alındım ve dogum yaptım akşamına iç kanama gecırdım yogun bakıma gırdım ambulansla Baska hastaneye glttlm amalıyat oldum kan verdiler bana alerjim varmıs gözum kör oldu antibiyotik verdiler alerjim onada cıktı yirmi gun kaldım ama cocugu mu emzırdım ben tutamazdım esim annem tutardı emzirirken ben yatardım suan beş aylık ama hala kollarım kaldıramaz cocugu mu emzırıyorum yatıyorum zıplatamıyorum tutamıyorum siz siz olun devlette yapmayın bu arada Gaziantep kadın dogum hastanesinde yaptım dogumu sizden ricam hazırlıklı gıdın cok buradan takip ederdim herseyı aldım ama yinede dogum yapan bılırmıs hep eksik cıktı esim alır gelirdi allahtan cok kotu gectı benimki orada bir arkadas edindim onunki oyle olmadı insandan insana fark edıyor