Yenianneadayii Merhaba kızlar 25+2 haftalık hamileyim kıyafet dışında alışveriş yapmadım daha sizce ne zaman başlamalıyım? Birde hastane çantası sizce ne zaman hazır olmalı? Siz ne zaman hazırladınız?
Ayseee4238 Yenianneadayii ben 27.haftada tüm ihtiyaçlarını 30.haftada da odasini hallettim 30da çantamizida hazırladım. Agirlastikca zor oluyor çünkü
Buse7111- Yenianneadayii bende 25+2 yim daha hicbisiy almadım Allah izin verirse öbür ayda başlıycam almaya yavas yavas
Kusciviltisi Yenianneadayii 20. Haftadan itibaren yavaş yavaş kıyafet battaniye aldım 28. Haftadan sonra oyun halısı banyo seti ıslak mendil bezini şampuanını felan aldım 30 dan sonra da beşik bebek arası puset ihtiyaçlarını halledeceğim 33 de hepsi hazır olmalı bence
Dilekcnkn Yenianneadayii 16 haftalıkken başladım 31. Haftaya giriyorum beşiği küveti falan kaldı 2-3 haftayada bavulu hazırlıycam
Yenianneadayii Ayseee4238 evet öyleymiş bende başlamak istiyorum siz kıyafetlerini falan yıkadınız mı tamamen
Ayseee4238 Yenianneadayii evet herşeyini yikadim kıyafetleri nevresim yorganı hepsi yıkandı utulendi.