Rabiaayar 24 haftalık bebeğimde gelişim geriliği var 2 haftalık …ve suyu azaldı prematüre olcak erken doğum riskin yüksek diyorlar haftaya dr 25. Haftası ciğer geliştirici iğne yapacak 😭😭 Benim gibi olup atlayan sıkıntı yaşayamayan var mı acaba
Hafsa533- Rabiaayar Öncelikle çook geçmiş olsun canım stres yapma ayaklarını 40 cm yukarı da tutarak yat İnşallah herşey normale döner birde Allahın 99 isminden Ya Fettah Ya Selam ismi celilini bol bol çek herşey güzel olur İnşallah gününü tamamlayıp gelir İnşallah bebişlerimiz stres yok yat dinlen kabız olma yemene içmene dikkat et 🤲🌹
Seranad Rabiaayar benim de 30. Haftada başladı gerilik su azlığı sebebi 3 gün 1 hafta 2 hafta derken ara açıldı çünkü su azlığı olunca bebiş beslenemedi. Haftada 2 nst haftada bir detaylı ultrasona girdi. 36 da bebeği riske atmamak için sezeryanla doğum yaptım. 16 gün yoğun bakımda küvözde kaldı çok şükür şimdi yanım
Elbet-birgun-kavusacagiz Rabiaayar oncelikle rabbim.korktugunuza ugratmasin. Suyu için gunluk havuc suyu tüketin sekeriniz yoksa. Geliisimi icinde kasar peyniri muz yeyin bol bol
Havva1995 Seranad ciğer geliştirici iğne yapmışlarmıydı size yaptılarsa kaçıncı haftanızda yaptılar r
Rabiaayar Seranad benim daha çok küçük 24. Haftada acaba bende sizin haftalarınızı görür müyüm inşallah
Rabiaayar Elbet-birgun-kavusacagiz valla günlük aç karnına havuç suyu içiyorum 5 litre su içiyorum bebeğe kilo aldıracak besinler yiyorum önümüzdeki hafta kontrolü var inşallah gittiğimizde kilo almıştır
Seranad Rabiaayar görürsün hiç öyle düşünme benimde hamileliğim çok sıkıntılı geçti 21. Haftada sancılarım tuttu aynı böyle düşünüyordum çok şükür bak bu günleri gördük.
Seranad Rabiaayar bem doğuma girerken söylediler öyle ama çok şükür hiç bir şeyi yok Çünkü orası şuan kapalı kutu ne deseler iyi yada kötü boş o yüzden en kötüsü ile söylüyolar