Asyaa03 Dilek123321 çok teşekkür ediyorum sizinde doğumunuz sağ sağlim olur kucağınıza alırsınız inşallah hayırlı bir evlat olsunlar🥰
Dilek123321 Deniz59 doktor 11 haftalıkken kıza benziyor ama dedi sonra 13 haftalıkken çok hareketliydi bakamadık kız gibi dedi 16 hafta da gördüğüm gibi ayırıp gösterdi sağolsun oğluşuum 😁
[silindi] Dilek123321 ahhahahhaha yaa yerimmmmm minnoş ya 😅 nasılsa ayırmış bacakları bunu mu görmek istiyodunuz der gibi 😅😅😅😅😅
Caglaluna Dilek123321 ay güldürdü bebişin beni 😅 maşallahhhh 🥰 resmen “alın işte alın alın size pipi” demiş 😂😂😂
Pembepanterr hamisanne_63 Ayy benimde bir oğlum var inşaAllah birde kızım olsun iki balıda tadayım istiyorum bakalım biz daha minnakız görcez ilerde 8e giricez 😀❤️
hamisanne_63 Pembepanterr benle eşim cok istedik kızımız olsun diye erkekmiş sizde cok dile getirmeyin cok istersen olmaz derler 🤷🏼♀️ Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 😍
Nurdan58 benimde 3 yaşinda kızım var cinsiyet 16 da ogrencegiz hayirlisiyla inşâALLAH bide oglum olsun istiyom tabi rabbim hangisini nasip ederse ☺
[silindi] Dilek123321 maşallah diyelimm Allah nazarlardan korusun 😅 sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzumm 😅😅😅
Fatma_001 Dilek123321 Bizde önce %80erkek dedi sonra başka doktora gittim kız gördüm dedi yarın tekrar gideceğim bir kızım var 4 yaşında sağlıkla erkek evladı da tatmak istiyoruz inşallah