Efsane Merhaba herkese Bebeği makat geliş olup son haftalarda dönen var mı? Dönmesi için yaptığınız bir şeyler var mıydı? Benim 34. Haftam ve artık büyüdüğü için dönmeyebilirmiş😞😞😞 poposunun üstünde oturuyor yani sıpam. Makat geliş oluşta normal Doğum yapan var mıdır?
Meryemaskerden Efsane makat olp normal olmaz canm ama dönmesi icin ben her gun yuruyus yaptm benmki döndü 32de döndı ama ilkse 36da dönmezse dönmezmis canm
Asli91 Efsane bi yerde okumuştum doğum anına kadar bile dönebilirmiş ancak düşük bi ihtimalmiş.36.haftadan sonra dönmesi zor deniyo.
cinderella Efsane bugün aynı şeyi banada söyledi doktor makat geliş dedi sürekli sol tarafıma dönüp yatacakmışım dönmesi için inşallah döner bende 31 haftalığım bakalım
Melos10ur 37+2 oldum kızım hala dönmedi en son 3kg kilo aldıkçada dönmüyo doktor 39 kadar bekleriz dedi insallah seninki döner ☺️
Efsane Melos10ur inşallah döner. Son sancılarda da dönen oluyormuş ya bakalım küçük ihtimal de olsa Umut iyidir:)
Tugbaumit Efsane benim hep makat gelişti önemsememiştim döner daha var diye 36+5 olduk hala dönmedi sıpam dahada dönmez diyor doktorum
Supermother Efsane ben de 38 .haftamdayım ama hala dönmedi dün doktorum sezersyan günü verdi çok istedim oysa ki dönmesini..
Smyd Bebeği makat geliş olan ve sezeryan olmak durumunda olan arkadaşlar doğumunuz nasıl oldu?Bebekleriniz sağlıklı mı? Makat gelişin getirmiş olduğu bir sıkıntı yaşadınız mı?