AnayimBenAna_ Yakın zamanda isimli hastane çıkışı yaptıranlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız nerelerden yaptırdınız fiyatlar nasıldı memnun kaldınız mı :)
YuvarlanamayanPandaa AnayimBenAna_ wabisabim 10 parça 170 tl çok memnun kaldım yıkadım hiç bişi olmadı
AnayimBenAna_ Dilekcnkn uygunmuş fiyatı birkaç sayfaya sordum 400 diyen var 600 diyen var uçmuş herkes :)
YuvarlanamayanPandaa AnayimBenAna_ yok olmadı çok araştırdım çok memnun kalan var bende memnun kaldım
Dilekcnkn AnayimBenAna_ Kalitesi güzel sayfasına girip 10′lu şekilde olan fiyatlarısa görebilirsiniz 😊😊
Elikra Ben nakış işlemelileri çok beğendim birkaç sayfayla görüştüm 5 parça olarak yastık battaniye tulum şapka eldiven olarak İnstagramda asafındükkanı diye bi sayfa aklıma yattı
Nursel67 @AnayimBenAna_ ben çiçeksepetinden almıştım 12 parça 185 tlydi güzeldi de malı tavsiye ederim
Elikra AnayimBenAna_ yakalı tulum,şapka,eldiven,battaniye 165 tl takı yastığı 70 tl dediler 20-25 günde teslim oluyomuş
AnayimBenAna_ Elikra evet güzelmiş gerçekten bu dantelli olanlarda güzel ama acaba bebek rahat edermi ondan emin değilim
Elikra AnayimBenAna_ bu da çok güzel ama Ocak’ta doğacak zaten alttan giydiririm zıbınını nakışlar değmez tenine inşaAlllah tabi😅 sağlıkla doğsunlar da
AnayimBenAna_ Elikra benimkide kasım görünüyor sanırım ben yine böyle dantelli kokoş bi set yaptırıcam:) birsürü baktım içime sinmiyor seçenek çok olunca :)