ilkgozagrimhavinim Aminee32 27.haftada 3.trimestera giriyorsunuz. 26.haftada 6ay bitiyor 7ye giriyorsunuz
marbling10 Aminee32 sorunun tamamını başlığa yazmışsınız🤭 Hesaba gelince 25*7= 175 +3 gün =178 gün eder. 178÷30= 5 ay 28 günlük hamilesiniz. 2 gün sonra 6 ay dolmuş oluyor.
ilkgozagrimhavinim Aminee32 tam 6 aylıksınız. 6,5 değil. Son adet tarihinden itibaren hesaplasana daha kolay. Misal benim 10 şubat, son adetin başlangıç tarihi. Her ayın 10una kadar 1 ay sayıyorum. Bende şuan 6 ay 9 günlük hamileyim mesela. Bu ayın 10unda 6.ayım doldu. Önceden hafta hesabı mı varmış ayol hesapla işte ay ay😅
Aminee32 ilkgozagrimhavinim hahaa ya soruyorlar etraftakiler kaç aylık oldun diue ne diycem bilemiyorum :D
Gamzebrb ilkgozagrimhavinim kız benimde son adet tarihim 6 mart sen şubatta hamile kalmışsın ben kendime 6. aya girmiş diyodum 5 aylık mıyım yani kafam karıştı 😁
ilkgozagrimhavinim Gamzebrb nisan 6, mayıs 6, haziran 6, temmuz 6, ağustos 6.. Bugün ağustosun 19u. 6sına kadar 5 ay + 13 gün. Yani canım sen 5,5 aylık hamilesin şuanda😊 eylülün 6sında 6 ayını doldurup 6 aylık sayılacaksın.
Ouzc Gamzebrb benim de 6 mart son adet tarihim. Valla ben de 6 ay diyordum. Ay hesabı olunca kafalar karışıyor. Artık soranlara 6 diyorum diğer Ay da 7 derim bir ay önden söyleyeceğiz mecbur 🙈😂
Gamzebrb Ouzc valla ya çok kafam karışıyo bide benimkisi 1 hafta geriden geliyo son adetimi baz alacam yoksa haftasını mı çok karıştırıyorum 😁
Ouzc Gamzebrb genelde son adeti baz al diyorlar. Senin doğum ne zaman gözüküyor? Benim bi kaç uygulamada 11 Aralıkti.
Elif0712 Aminee32 bu mesele bnm sinirimi bozuyor bende 18 haftaligim 4 aylikmiyim 5 aylikmiyim bide 4 du dolmussun 5 i doldurmussun derdi var neyim bilemedim