Rabiaaa Kizlar yatak alcm ama kararsız kaldım park yataktan hangisinde memnun kaldiniz anne yani olan varsa acil tavsiye edermisinz
Gizmom Rabiaaa yoyko 8in 1 süper aldım duruyo kullanıslı olduğunu düşünüyorum ve cok diri duruyo diğer yataklara göre
Limonveannesii Rabiaaa elele madre anne yanı beşikte şuan trendyolda indirim var 989 tl ye düşmüş bir bakın isterseniz ben mağazada gördüm beğenmiştim
Minaminisi Rabiaaa kanz yda kraft bakıyorum, 5 yaşa kadar kullanılabiliyormuş. Yoyko modellerde güzel ama bende kararsızım.
Gizmom Minaminisi bence park yataklar arasında en genişi o 🙃 4 yaşa kdr kullanırsınız ben 2ye kdr kullanıp sonra yatak almayı düşünüyorum
lentil Minaminisi yok ya hiç küçük değil. hatta kokusu gitsin diye hala kurulu duruyor boş odada baya geniş 4 yaşına kadar kesin kullanır bence
Gizmom Rabiaaa bende başik alıp almama konusunda hala kararsızım ama 6 ay fln yanımfa yatırıp sonra park yatakla birlikte odasına geçircem 2 yaş gibide güzel bir yatak alırım
Minaminisi Gizmom öyle mi, ona da bakayım o zaman. İlk kızımda sepet, büyüyen beşik falan aldık, hiçbirinde yatmadı. Bu sefer uygun olsun istiyorum o yğzden park yatak alacağım. Teşekkürler😊