eemek Kızlar 18 gün kaldı ve son günler geçmek bilmiyor. Sizlerin de öyle mi? Ben aşırı sabırsızlanıyorum.
turkanay eemek aynıyız bende de durumlar aynı bi yandan korku bi yandan sevinç içindeyim ama ne bilim yine de zmn geçmiyor gibi
Ozgesapmaz eemek benim ilginç bir şekilde çok çabuk geçiyor gibi geliyor. Bir işe güce de dalmıyorum vaktin nasıl geçtiğini anlamiyim ama korkudan sanırım ❤️😂
Soysalasli eemek aynen son 15 gün ama sanki Zaman durdu ve artık doğmasını o kadar çok istiyorum ki sağ Salim kucağımiza almak nasip olsun ♥️🙏
Cennet-polat Eminedmrrr Bizimde 6gervekten geçmiyor doğurdunmu sorularından da bıktım bebek gelmiyor😁
eemek Ya hem çok merak ediyorum bıdığı nasıl olacak nasıl gelecek diye, hem kendimi dinliyorum sürekli geliyor mu bi işaret var mı diye. Bebeğin eşyalarıydı, hastane çantasıydı tüm işleri de erkenden bitirmişim. Oyalanacak bir şey de bulamıyorum.
Ozgesapmaz eemek bende dinliyorum valla. Sürekli ne zaman gelir ama daha var gelmez falan diyorum 36/3 olduk. Bi rahatlık var ama o rahatlığın yanında doğum korkusu da var sanırım psikolojim bozuldu 😂
Ozgesapmaz eemek ilginç bir şekilde hiçbirsey yapmıyorum televizyon bile izlemiyorum. Kitap okuyorum o kadar
eemek Ozgesapmaz ona da odaklanamıyorum. Aslında şu günlerin kıymetini bilmek lazım. Ayağımızı uzatıp kitap okuyamayacağız 😥
Eminedmrrr Ben şimdi kontrolden dönüyorum son 7 gün Rahim ağzı hala kapalıymış haftaya kadar doğurmazsan yine bekliyorum bebek kilosundan dolayı normal doğum olmayabilir haftaya karar vericez dedi gelmeye niyeti yok oğlumun
Benimbebegim eemek benim uygulamaya göre 54 maşallah size bizde görür muyuz acaba 18leri 8leri acaba hiç geçmiyor hemde hiç siz böyle hissediyorsanız ben ağlamak istiyorum, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏😍
eemek Eminedmrrr öyle mi, ben de eksik biliyormuşum o zaman. Maşallah bebişe, sağlıkla gelsin inşallah 🧿
Remziye_2121 eemek son 49 ama bana sanki günler çabuk geçiyor gibi geliyor herhalde çok uzanıp TV izlemekten