Alyaesmaa 35+4 haftalığım. Boğaz ağrısı öksürük grip var antibiyotik ilaç kullanamiyorum çok öksürmekten açılmam olmuş dedi doktor hala öksürüyorum neler uygulayabilirim fikir verin çok kötüyüm😭 test yapıldı negatif çıktı salgın varmış
Siibeell Alyaesmaa c vitaminine yüklenin, gece yatarken bi nane limon için üstünede bi parol içip yatın terleyin o terle atarsınız inşallah
Ozgesapmaz Alyaesmaa ben kışın çok ağır geçirdim pastil parol boğaz burun spreyi 10 günde zor toparladım. Bol ıhlamur içmiştim Allah yardımcınız olsun.
246810 Alyaesmaa Geçmiş olsun bende iki haftadır hastayım sürekli öksürük boğaz ağrısı .sabah akşam boğazıma zeytin yağı sürdüm bide elma sirkesiyle gargara yaptım baya atlattım bana faydası oldu
Meryem1111 Alyaesmaa her ay hastayım valla bol zencefilli ballı su ıhlamur nane bnlarla gecrmeye çalışıyorum antibiyotik dokunduğu için kullnamadım günde iki tane parol bnları yapmaya baka başka yolu yok
Mery16 Herkes aynı haftalarda ki gripten sikayetci bende dahil 🥺 sanırım hormonların hepten tavan yapmasından hep bunlar . Tarhana corbası , ıhlamur , c vitamini takviyesi , parol ile atlattım 12. Günde cok sükür size de tavsiye ediyorum … gecmiş olsun.
Alyaesmaa Mery16 Teşekkür ederim evet çok kişiden duydum hep aynı hastalık tavsiyeniz için teşekkür ederim
Alyaesmaa Meryem1111 Ihlamur zararlı diye duymuştum ama doğrumu bilmiyorum tam zencefil aldırdım eşime teşekkür ederim tavsiyeniz için
Kucukmucize Alyaesmaa canım bende 33 haftalığım 4 gündür gribim bogazlarım vs geçti burunlarım tıkalı bi geçmiyor seslerim bile değişti
Alyaesmaa Remziye_2121 Kesin öksürükten olmuştur sizinde inşallah atlatırız bir an önce bebek daha çok küçük az daha büyüsün 🤲🏻
GBU Alyaesmaa çok geçmiş olsun bende geçen hafta öleydim sanırım sıcaklardan çoğu gebeler bu durumda bana doktor augmentin verdi içmesem geçmezdi. 29 haftanın üzerindesin dedi hiç bişey olmaz dedi bu ilaçla.
melekylmzr Alyaesmaa Geçmiş olsun bolbol meyve ve su tüketin ağrınız varsa doktorunuzun önerisiyle parastemol içerikli ağrı kesici kullanın odanızı nemli tutun boğaz pastilleri hafifletebilir inşallah çabucak geçer
Alyaesmaa melekylmzr Pastil zararlı değilmi acaba tam bilmiyorum ama evde var kullanmadım bilmediğim için
Meryem1111 Alyaesmaa yaa bilmiyodum doktorum ıhlamur iç demişti bende nane limonu zararlı dye duydum ama hepsinde içtm baya zencefil bal limon ve brazda sirke sıcak suya koycaksnzbi bardakta snra şifa olsun inş😍