Mom3834 Anesliina burada ve ya benzer forumlarda yapılan yorumlarda yanılma payı var. Ama ehil bir doktorun yaptığı nubb teorisine göre yorumunda yanılma payı yanılmıyorsam yüzde 10 gibi bir oranmış. Ramzi teorisini doktorlar kabul etmiyor fakat nubbun geçerliliği var. Tabi siz buradakilerine soruyorsanız ciddiye almayın bile derim cinsiyeti 🙈
Elif0712 Anesliina evet bnm iki kizim var birinin nub resmini attim erkek dediler cogunluk suan ogluma hamileyim onada kesin kiz dediler hatt ramzi de kiz gorunuyor bn inanmiyorum acikcasi
gokcekocyigit07 Adı üstünde sadece bir teori tabi ki olur, daha bugün biri paylaştı 9 ay kız demişler, oğlunu doğurdu 🤗
gokcekocyigit07 Anesliina evet postalardan bakabilirsiniz, yani her şey mümkün sonuçta yaratan Allah, doktorlar bile yanılıyor kaldı ki teoriler 🤭🤭
Anesliina Arifcaninannesi aaa normalde nub hakkında çok ciddi konuşuyorlar benim de şu an bir tane kızım var 2. Bebeğime de kız deniliyor nuba göre bakalım☺️🤲🏻
Anesliina Mom3834 doktorum kıza benziyor gibi dedi ama neye göre dedi bilmiyorum. Burada da kime sorduysam kız dediler nuba göre. Bacak arasında kimi pipi var diyor kimi kordon diyor. Ama nuba göre kız diyorlar anlayamadım bende 😅
Mom3834 Anesliina doktorunuz doğru kemik açısını yakaladıysa muhtemel ordan yorum yapmıştır, gösterdiğinde de kesinleşir. Bana da cok erken şekilde cinsiyeti doktor öyle söylemişti ve çok emindi 🙈 perinatolog oldugu icin herhalde 22. Haftaya gelicem değişmedi :)
Anesliina Mom3834 çok iyi ya. Benim doktorum ilk bebeğimde erkek dedi 1 ay sonra kesin kız dedi. Şimdiki bebeğime de kız dedi erkek çıkar diye bekliyorum 😅 gönlümüzden de erkek geçiyor nasip tabi duanıza talibim 💖
Mom3834 Anesliina inşAllah Allah kalbinize göre verir de erkek annesi olma duygusunu da yaşarsınız 🤲🏻 Ben de simdiden ikinciyi erkek istiyorum kızım dogsun biraz büyüsün abla olacak yasa gelsin o zamana kadar duaya devam 😂🙈
Mimik Yanilma payi elbetteki var, ama cogunluka dogru cikiyor… Diger teorilerden ziyade nub teorisi bilimsel bir teori…