neslihan7 Ingiltere hanimlari bu postta istiyorum! Diploma gecerliligi ,is ,kiralik evler hangi semt daha iyi yasamak icin? Gitmeyi dusunuyoruz artik herkesler gibi daha iyi gelecek icin🙏🏻 Turkiye de ddgiliz baska yerdeyiz.
Deletedmom_5 neslihan7 Millet nasıl gidiyor biz türkiyedeyiz buldugumuz ilk delikten kaçmak istiyoruz ama yurt dışına nasıl gidilir nasıl çalısılır iş bulunur bilmiyorum
ngul Deletedmom_5 bir calistign isin ne oldugunu ve ingilizce yeterliligi ya zaten turklerin yaninda is kolay bulursun 2 ev kiralamak cok zor cogu yer devlet yardimi kabuletmiyor hata bazen cocuklu aileyi bile kabul etmiyor bnm kaldigik bolge pahali ama londra disi olursa daha ucuza guzel evler var
ngul ngul ankara anlasmasi vardi 5 yil boyunca devlet yardim almadan yasicaktij kendin is kurucaktik ama artik oda kalktik ingilterer avrupa birliginden cikti diye
ngul Deletedmom_5 tanidik olsa bile kimsenin yapacagi birsey yok tanidik en fazla sana avukat gosterir ev tutmada yardimci olur tanidim falan var diyimde gelmeyin cunku kimse kimseye yardim etmiyor en fazla sana yol gosterir ne ypicagina dair
Deletedmom_5 ngul Zaten yol gösterecek biri lazım nerede yasanir nasil is bulunur onu gösterecek tutupta tanidik beni ülkeye sokar demiyorumki