Aslanannesi1 Selam kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor😚 Ben uyandım anca kendime gelebildim kahvaltı yaptım evi temizliyorum bittikden sonra kahve içmeyi düşünüyorum☕️
Dilekcnkn Aslanannesi1 Gece yatamadım fazla sabaha karşı yatmıştım kalktım şimdi kahvaltımı yaptım uzanıyorum valla evide temizleyemem halim yok sağlık ocağına gidicem daha izlemim var ama dermanım yok 😂😂Afiyet olsun sana bu arada
YuvarlanamayanPandaa Aslanannesi1 ayy 32 yim daha yeni gözümü açabildim inşallah 1 saate bir kahvaltı hazırlayabilirim 😂😂😂
Aslanannesi1 Dilekcnkn Sabahları benimde hiç halim olmuyor ama işler üst üste binmesin diye hergün yapıyorum😂bu hafta odamız odamızın perdesi gelecek inşallah kıyafetler falan ütülenecek evin ufak işlerini günlük yapıyorum o yüzden temiz kalıyor sadece kapı cam silmedim onuda annem geldiği zaman halledeğiz hepsi üst üste gelecek maalesef😂
Aslanannesi1 YuvarlanamayanPandaa Sıcaktan hiç hali kalmıyor insanın ama mecbur yapıyorum işte üst üste binmesin işler diye ama kolay oluyor yormuyor beni hergün yaptığım için temiz kalıyor heryer ertesi güne sadece topla sil süpür 1 saatlik iş oluyor😂
Dilekcnkn Aslanannesi1 Valla bizde beşiğini almadık birde diğer çocuklarıma oda alıcam onunla aradan çıkartıcam bu ay baya yoğunum oda alıncak, oda boyanıcak , halılar, perdeler say say bitmez ve ben uzanıyorum evde 😂😂
YuvarlanamayanPandaa Aslanannesi1 ne kadar güzel ben hepsini üst üste koydum kale gibi bakışıyoruz bu gün girecem o kaleyi fetih edecem 😂😂😂
[silindi] Gece çok uyuyamadim malüm wc çok haşır neşiriz uyandim kahvaltım anca yaptım geri uyumayi düşünüyorum 😀
Aslanannesi1 Dilekcnkn Bende istiyorum hemen gelmesini tam ağırlaşmadan bitsin istiyorum son günlerdede dinlenmeyi artık😂
Aslanannesi1 YuvarlanamayanPandaa Dinlene dinlene yapın kendinizi yormadan acısı iş bittikden sonra çıkıyor bel karın ağrısı oluyor kolay gelsin şimdiden😚
YuvarlanamayanPandaa Aslanannesi1 yok çok yüklenmem çünkü 2-3 hafta sonra doğum temizliğine başlıcam o yüzden az az yapacam