Eda_6 Sude-96 Dilektirmik beklediğimiz sonuçtu. Hepimiz için hayırlısı olsun🙏🏻 Sigortayı ben özellikle bora hocaya mesaj attım. Kaç gün oldu gördüğü halde cevap vermedi. bende bugün Koru hastahanesine gittim. Özgür hocayla tanıştım. Her şeyi açık açık konuştum. Çok tatlı bir doktor. Öncelikle İyi bir dinleyici, sorduğumuz tüm sorularımıza içtenlikle cevapladı ve anlattı.kullandığım vitaminlerden yapılan testten falan bahsettim. Hem doktordan memnun kaldım hem de hastahaneden 🙏🏻❤️Umarım sonuna kadar güzelliklerle götürürüz.
Sude-96 Eda_6 çok sevindim sizin adınızda sağlıkla süreci tamamlayıp kucağınıza alırsınız umarım 🙏🏻🙏🏻
Dilektirmik Sude-96 zaten özel sağlık sigortası anlaşması yok ise bora hocanın ben de Çoskun hocaya gecegim hayırlısı olsun hepimiz için
Eda_6 Sude-96 çok teşekkür ederim🥰 hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah 🙏🏻 ❤️ Çoşkun hocayla umarım daha güzel olur her şey❤️
Dilektirmik Sude-96 Bazıları kendin ödeyip sigorta sana ödüyor ama. Makbuzu faks yada email ile gönderiyorsun.
OOzge25 Sude-96 çok teşekkür ederiz canım. Bende büyük ihtimal Ebru hocaya başlayacağım. Instagram’da açacakları kliniklerini paylaşmışlar.
Minikkaya Soldiyez tobb, memorial, güven hastaneleri şuan için bildiklerim. Cuma günü kesin fiyatlar ve hastaneler belli olacakmış. Asistanından detaylı bilgi alabilirsiniz 😊
asilto bende takipli hastasiydim, 28. haftamda ogrendim zaten Bora hoca var diye liv e gidiyordum.Hemen baska bi hastane ve hoca arastirdim Lokman hekim akay da Demet hocaya gidiyorum artik takibimi o yapiyor.
Dumdil Eda_6 bende gittim görüştüm 9.500e biz ikican hamilelik sigortası yaptırmıştık onu iptal ettirsekte %20 sini kesiyorlar dedik Bora hoca olur mu öyle şey dedi yeni hastalarla sizin fiyatınız farklı olur dedi ama hali hazır livde doğum yapmak daha mantıklı geliyor bana coşkun hocayla henüz görüşmedim Bora hoca vip hizmet verecek bi klinik açacak söylediklerinden ben bunu anladım
Eda_6 Dumdil umarım her şey güzel olur sizin adınıza❤️🙏🏻 ya bilmiyorum ama iyi ki daha yolun başındayken böyle bir şey olup yollarımızı ayırmak durumunda kaldık. Asistanı Sevim hanımla konuşmam gerektiğini söyleyen kendisi sigorta hakkında net bilgisi olmadığını söyledi. Bora hocaya yazdım ve görüp okuduğu halde cevap vermemesi beni çok üzdü. Belki de benim için hayırlısı buydu diyorum. Şu saatten sonra sigortam kabul edilse ben gitmem. kendimi biliyorum 🙈 açtığı klinik dediğiniz gibi tam hizmet verecekler fiyatları uçtuğu için diyorum ben de 🤣🙈 Sizi de umarım hastahane mağdur etmeden güzellikle istediğiniz gibi doğumunuzu gerçekleştirme şansınız olur.🙏🏻❤️ Ayrıca bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim 🥰
Tgc28 Bende öncesinde kimyasal gebelik geçirmiştim Bora hoca ya gitmiştim çok samimi gelmişti tekrar hamile kaldım onla devam etmek istemiştim ama ayrılacağını söylemişti yolun başında başka doktor bakmaya başladım evet hastaneden memnun olmadığını söylemişti. Medical Park yetkin karasuya gittim bir kez ama bakalım araştırıyorum hala sizlerin de önerileri varsa mutlaka yazın arkadaslar
Dilektirmik @Eda_6 Sude-96 bugün kontrole gittim bora hoca 30 hafta üstü gebe olanlara hastane ile konuşup doğumlarına gelmek istediğini söyledi önümüzdeki hafta arayın bir görüşelim tekrar dedi bana. Doktor olarak da kesinle coşkun abiye gittik dedi.turgut hoca cebini hayata vermez. Biz bile aynı hastane görev yapmamıza rağmen kendisine ulaşmak da sıkıntı yaşıyoruz birde o gebe kabul etmek istemiyor genel olarak jinekoloji kısmı bakıyor dedi. Kontolere Çoskuna gitcem gelebilirse ise doğuma bora gelecek.
Sude-96 Dilektirmik sizin için çok çok sevindim doğumunuza girebilecek olması çok güzel Bora hocanın Coşkun hocayla da görüşün isterseniz bir ön görüşme ben görüştüm çok memnun kaldım çok ilgili bir doktor oda
Minikkaya Dilektirmik bu habere çok sevindim. Ben de 33 haftalığım. Doğumumuza girse ne kadar iyi olur. Günlerdir ne yapacağımızı düşünüyoruz. Bir yanım Bora hocayı istiyor, diğer yarım sigorta parasını başka bir hastaneye ekstra vermeyi kabul etmiyor. Umarım orta bir yol bulunur 🙏🙏
Eda_6 Dilektirmik merhaba canım umarım görüşmeler olumlu yönde olur ve Bora hoca doğumuna girebilir. 🙏🏻❤️ her şey gönlünüzce olsun🥰
Minikkaya Dilektirmik merhaba, en son neye karar verdiniz, merak ettim.😊 Bora hoca 30 hafta üstlerinin doğumuna girecek miymiş yoksa başka bir hoca ile mi devam etmeye karar verdiniz ?
Dilektirmik Sude-96 Bora hoca da öyle dedi çok ilgilidir dedi coşkun hoca dan için Kesin değil aslında hastane ile görüşmeleri devam ediyor imiş. Haftaya kesinlik kazanacak dedi bakalım.