SutlacimiYedimmiBen Serap91 ilkini 35+5de 2.850 gr 50 cm doğurdum ikincisini 3 ay once 40+0da 4.110 gr 51 cm doğurdum. Ikiside vajinal doğum oldu.
SutlacimiYedimmiBen Ysmmmnn kesi vardi evet ilkindede vardi 5tane kadar ama dikisler beni ilk gun zorladi sonrasi iyiydim tek zorlugu cikisi oldu zaten kafasi ciktimi dunya senin oluyor rahatliyorsun kafasıda büyüktü biraz kilosundan ziyade kafasi beni zorladi 😊
Ysmmmnn SutlacimiYedimmiBen benimde ikinci gebeliğim ikinde baya bir dikişim vardı dikişler beni zorladı 2. Dede olurmu diye merak edyrm
eliffkrts Ays0 ayy doğdu mu bebiş 🐣 seni 20li haftalarda kocaman göbüşünle hatırlıyorum maşallah sağlıkla büyüsün 🙏🏻 doğum hikayeni paylaşsana çok merak ettiiimmm
Ays0 eliffkrts Doğdu çok şükür 🙈 doğum biraz travma yarattı bende o yüzden yazsam mi bilemedim ama belki okuyan anneler buna dikkat ederse benim yaşadığım durumu da yaşamaz. Toparlayabilirsem yazıp seni de etiketleyecegim🤗
Minaminisi Susamtanem2 😊 eşim 1.85 , ben 1.67yim. Ailemizde herkes uzun. Sanırım genlerden. Şimdi voleybol oynuyo kızım profesyonel olarak. 9 yaşında ama 14-15 giyiyor genelde. Kilosu iyi boyu uzun.
Ays0 eliffkrts gerçekten öyle en önemlisi o. Hele o bebeği sağlıklı görüyorsun ya insan her şeye dayanırım diyor 🙈
Halimea Serap91 ilk oglumu 37 haftada 3.300 grm ikinci oglumuda 36 haftada 3.500 grm kızımda 30 haftalık oda ne zaman doğduysa 🤗