Sevimlianne_adayi Dün kan verdim negatif bugün ovulasyon testi yapıyorum sıvı aldım hemen ardından yaptım böyle çıktı https://resimyukle.io/r/T4VMxNIahj Hamilelik yok ama yine de koyu çıkıyor
ebruzb Sevimlianne_adayi tekrar yumurtlama oluyor olabilir bazı dönemler ayda 2 kez yumurtlama görülebilir hamilelikte ovulasyon testinde T çizgisi çook koyu çıkıyor şuan iki çizgi aynı koyulukta görünüyor
annesinin_beybisi Sevimlianne_adayi hormon bozukluğu olabilir ya da ikinci kez yumurtluyosun ovulasyon testi her zaman gebeliği göstermez Lh hormonunda bir sıkıntı olabilir adet olunca bir baktır
CansuDRY Sevimlianne_adayi Ben adet öncesi bu durumu hep yaşarım, bir iki gün sonra da adet olurum. Pcos görünümü var bende. Ondan mı bilmiyorum ama.
nevamm1 Sevimlianne_adayi En son hormon testlerini ne zaman yaptın peki pcos bir adet dönemi içersinde bile oluşa biliyor benim 1 ay önceki hormonlarım temizken 1 ay sonrakinde pcos cikmisti yani anlık degisebiliyor.insallah yoktur öyle bir durum doktor takibinde yaptınız mı hiç yumurta takibini.
Cananyildiz Sevimlianne_adayi burda bu şekilde çok gördüm her zmn gebeliği gostereck dye birşey yokki
MinikMucizeninAnnesi Sevimlianne_adayi sıvı alıp ardından yaparsanız lh hormonu yüksek çıkar ve çizgi koyu çıkar. Ovülasyon testini sıvı almadan yaparsanız doğru sonuç alırsınız. Bende gebeliğimi ovülasyon testi yaparak öğrendim çünkü
Blossom00 Sevimlianne_adayi Bu testle kafanı hiç karıştırma üzülüyoruz sonra adete yakın mı koyu çıkıyor acaba anlam veremiyorum hormon testi yaptırıcam bende sende tekrar bi baktır bence
Sevimlianne_adayi Blossom00 bakalım bir adet olayım ben ondan sonra tekrar denerim yine olmazsa zaten doktorumun verdiği süre doluyor
umutluanneadayi Sevimlianne_adayi canm benimde öyle çıktı sonra adet olmuştum ama doktora gidiyorum hiç bişey in yok diyor ve hormon testim bile hiç bişey çıkmadı anlam verememiştik doktorla
minipanda Adet öncesi böyle cıkabiliyor adet olmak üzeresin olunca zaten hemen lh düşmeye başlıyor bir sıkıntı yok