ilkgozagrimhavinim Dyggfrkn ya benim okadar karıştı ki hediye gelenler vs. Ne almam gerektiği ne eksik kaldı falan hepsi girdi birbirine 🤷🏼♀️
Zeyyyn Dyggfrkn çoğu şeyini aldım ufak tefek eksikler kaldı kendimi son plana attım 🤣 çoçuğa da son eksik kalanları aldım hepsiburadadaki indirimden bir tek kendime gümüş kapak göğüs ucu kremi depend aldım mı bitti çok şükür 😊
Dyggfrkn ilkgozagrimhavinim https://resimyukle.io/r/JDV6oWZg6X Bunları köy bebek çantasına canım gerisi kalsın evde gelince giydirirsin
Birmelekannesi_38 ilkgozagrimhavinim En güzeli liste yapmak ben liste yaptım neyden kaç tane var hepsini yazdım çok kolay oldu 🥰
ilkgozagrimhavinim Hahahh12 listem var ama sürekli karışıyor ben anlamadım😅 6 aylık kışlık gelenler var mesela. 6 aylıkken kızım yaza denk gelicek artık. Napıcam onları kullanamıcam sanırım
KdryFth Dyggfrkn ıslak mendili ilk 48 saat bebeklere kullanılması onermiliyor.bende bu konuda koyup koymam konusunda kararsızım
Asiyeclk ilkgozagrimhavinim benimde o şekilde hediye gelenler var etiketlerini çıkarmadım sezonu gelince olursa giydirmeyi düşünüyorum yoksa elbet hamile kalan denk gelen olur birilerine veririm diye koydum ☺️
Dilekcnkn Dyggfrkn Valla küvet var sandım diğer çocuklardan meğer yokmuş şimdi bakıyorum fiyatlara yani birinden biri indirime girse alıcam aklımdaki ayaklı küvet ama hepsi çok pahalı ya
Dilekcnkn Dyggfrkn Ya ben hiç kullanmadım file biz böyle altına elbiselerini atar suyun içine koyardık ağlamazdıda şimdi alsam mı almasam mı kararsızım 🤷♀️