Nazmila1978 Çin takvimine göre çin yaşım 26 kız çıkıyor varmı doğru çıkanlar, bu ne kadar doğru sizce?
SahraKubra Nazmila1978 ben geçen baktım Çin takvimi oğlan diyor Rus takvimi kız 😂 Yarın doktor randevum var belki belli olur☺️
Elsu26 Nazmila1978 yüzük testi kız diyor çin erkek Rus kız 😂😂😂 20 haftalık olduk hala bilmiyoruz 😒 bakalım ne çıkacak 😂😂
greybrde Nazmila1978 ben ona göre hamile kalmadım ama kaldıktan sonra merak edip baktığımda aynen doğru bildi🤩
Cansukrb Benim hepsi erkek diyo ama kız 29haftaligim iki kızım var bu 3. İçime hep erkek doguyo nedense ama kız 😄 sağlıklı olsun kız erkek gerçekten önemli değil
Bensunsal Çin takvimi, rus takvimi kese bebeğin yeri ramzi teorisi vs vs hepsi kız ama benim oğluşum oluyor😍😍😍
[silindi] Çin takvimi yüzük testi nub ramzi teorisi kocakarı teorileri ayrıyeten öğrenen bütün akrabalar Erkek dedi. Kızım oluyor 😂
Belinay01 Nazmila1978 benim doğru çıktı valla kızımda bildi oğluma hamileyim onuda bildi yüzük testi de doğru çıktı
kartanesi02 Kız göstermişti kızım oldu şimdi 6 haftalık hamileyim yine kız gösteriyor bakalım bu doğru çıkacakmı yani pek inanmıyorum açıkcası yanlış çıkanda çok oluyo doktorlar bile bazen yanılabiliyorken bi uygulamadan çok şey beklememek gerek 😄
hamisanne_63 Nazmila1978 iki hamileliğimde de doğru çıktı Çin takvimi 😄 ama yine de inanmıyorum böyle şeylere sadece merakımdan bakmıştım
Belinay01 Nazmila1978 yok ekleme yapmadım direk hesaplayan sayfalar varya onda çıktı rus takviminde kız çıkmıştı o bilemedi