Gizemis Kızlar bebeğin bası asağıda normalde ama bu sabah ekstra vajinama yakın sanki cıkacakmış gibi hareketler hissediyorum. Cok değişik ya böyle olan varmı. 😕
Dilekcnkn Gizemis Bende aynı gündeyim canım acaba tekme veya başıyla ittiriyor olmasın ben dün gittim kontrole herşey yolunda dedi doktor bazen yanıyor benim rahmim ittiriyor kendini seninkide öyle olabilir
Zeyyyn Gizemis 31+6dayım bende geriliyor mu napıyo anlamıyorum ayaklarını kaburgama dayıyır sanki elinide vajınamla ittriuor eşime bile dedim çıkmak mı istiyor bu ne arada oluyor ama hep değil
Birdemetgul Gizemis Bende 31+4′um dün akşam aynılarını hissettim korktum bı an idrar torbama baskı yaptı biraz canım acıdı zamanında gelsinler inşallah
Hafsa533- Gizemis Bende 31+6 yım ve bugün aşırı bel ağrısı çekmeye başladım benim gibide olanınız varmı
Gizemis Dilekcnkn aynen benimkide öyle galiba ya cok aşağıda hissediyorum. Bide cnm şey sorcam sana gece benim cok hareketli olmuyor genelde. Gündüz hareketleri oluyor. Seninki gece gündüz hep hareketlimi?
Dilekcnkn Gizemis Valla değişiyor yaa dün gece kalktım 3′te mesela oynamaya başladı birden gündüzde oynuyor ama gündüz daha fazla toplanıyor yani kısada hemen hemen eşit belki seninkisinin pozisyonuyla alakalı olabilir veya yatıyordur
Gizemis Zeyyyn hepimiz aynı haftadayız😇 ay şu bebişleri sağ salim kucağımıza alalım başka bişi istemiyorum allahtan 🤲🏻🤲🏻😇😇