Alparslaninannesii Kizlar rahim yolundan rahmime yumurtaliklara kadar hafif bir sızı hissediyorum sizce hamilelik belirtisi mi yoksa enfeksiyon fln olabilir mi
Mom9272 Alparslaninannesii gebelik belirtisi adet belirtileriyle birebir oluyor bazen adet sancısı bile yaşamıştım ben adetinize kaç gün var?
Alparslaninannesii Mom9272 ama bu sanki adetten biraz değişik ağrı önceden olmadı ve de bu ay hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım dün akşam hafif kahve rengi akıntım geldi
Elifikiz Alparslaninannesii benimde öyle olmuştu hamile oldğumu öğrendim. ☺️ Normaldede göğüslerimde ağrı olurdu ama bu sefer daha erken başladı daha ağır bı ağrı oldu. Bence bi test yapın hakkınızda hayırlısı olsun☺️
Alparslaninannesii Mom9272 dün yapmıştım erken gebelik çıkmadı bende yapmak istemiyorum üzülürüm diye kan verecektim dün birde almadı sağlık ocagi geçmesi gerek dedi ne yapcam bilmiyorum
Mom9272 Alparslaninannesii bence kendini dinleme canım olur inşallah hayırlısıyla psıkolojikte cok etkiliyor inan bana. Zamana bırak Rabbim zamanını yazmıştır❤️
Alparslaninannesii Elifikiz ay inşallah pozitif çıkar çok heyecanlandım yarın sabah ilk idrarimla yaparım inşallah dün ve diğer gün yaptıklarım bir gün sonra 2 . Çizgi çıktı ama bence o kuruma çizgisi
Alparslaninannesii Mom9272 inşallah ya ama elimde değil bu ay istemeye başladım o yüzden heyecanlıyım yavaş yavaş kendimi hazırlıyorum olmayacak diye herşeyin zamanı var diye 😅