selvicck Merhaba kizlar 3. aydan bu yana uc doktora gittim hepsi kiz dedi dun sancikarim artti doktora gittim dogum sancisi dedi ama catin dar sezeryana alicam dedi 39+2haftaligim ve sezeryana alindim cocuk dogdu doktor geldi peygamber sunnetli dogdu oglun diyo nasil yani diye hala anlamadim olur bazen tani kendiliginden sunnetli sunnet yaptirmicaksin dedi cinsiyet diyorum hala kiz dediniz aaa oylemi dedim sunnetli oldugu icin gozukmemistir dedi ben sok dur dur gostereyim diye hemen oglanin pipisini gösterdi 🙈🤷♀️ pembe prenses zibinli bir oglisimiz oldu ameliyathaneyede dalga konusu olduk
Annenaz selvicck 😂😂 detaylı ultrasona girmemiş miydiniz. Çok güzel sürpriz olmuş. Allah bağışlasın 🙏😊
Sogancik selvicck Tanıdığımizin başına gelmişti. Kız sandılar meğer peygamber sünneti ile doğmuş. Erkek doğdu🤭
gokcekocyigit07 Aynı şey 3 sene önce arkadaşımın başına geldi bizde şok olmuştuk😅😅 hayırlısı olsun, sağlıkla büyütün evladınızı, bizlere de dua edin 🤍
Kardeleen Annenaz @selvicck evet ben de onu merak ettim detaylıya girmişmiydin. Zira doktor kesin görmesem söylemezdim diye artık cinsiyete bakmıyor 😃
selvicck Annenaz hemde iki yerde girdim esim devket hastanesinde calisiyo kontrollere bile cift gittim her ay hem ozele hem devlete ve hepside kiz dedi🤷♀️
Kara1833 Rabbim sağlık sıhat versin analı babalı büyütsün 😁😁 çok büyük süpriz olmuş babasıda şaşırmıştır 🤗🙂
Emsare Benim ilk hamileliğimde böyle oldu doğana kadar beş doktor erkeğe benziyor dedi biz de ona göre hazırlık yaptık ve kızımız oldu 😅 sonraki oğlan ve bu gebeliğim de oğlan. İyi ki kızım olmuş ama bize asla net söylemediler. Yine de o kadar doktor deyince biz inanmıştık
Selin12- selvicck aynı şey tam tersi benim kardeşimde de oldu annem kardeşime hamileyken hep erkek dediler sonuç bebek kız doğdu biz şok geçirdik karıştı heralde diye ama imkansız çünkü tek dogumdu
uzlet selvicck sürpriz sonlu bir doğum olmuş yani 🥰 sağlıklı olsunlar da canımm gözün aydın ama bişey sorcam y sen detaylı ultrasona faln girmedin mi orda da mı kız dediler yoksa
selvicck uzlet hemde iki yerde girdim esim devket hastanesinde calisiyo kontrollere bile cift gittim her ay hem ozele hem devlete ve hepside kiz dedi🤷♀️
BallyavruM selvicck Rabbim hayırlı etsin inşallah 👶🏻🦋❤️❤️ peygamber sünnetli bebekte bir çeşit gelişim bozukluğu sayılıyor. Lütfen ihmal etmeyin mutlaka doktorlara götürün bebisinizi 💠🦋
Makbule01 selvicck ilk oğlumda 9 aya kadar kız demişti herşeyimi pembe hazirladim ama son konturolumde doktorum oğlan dedi