Elcnbykckr Merhaba kızlar nasıl gidiyor, neler yasıyorsunuz , şeker yüklemesi yaptırıyomusunuz ☺️ Bizim suanlık iyi gidiyor karnım büyüdü geceleri yatarken zorlanıyorum artık cok yorulunca hiç halim kalmıyor günüm günümü de tutmuyor bir gün enerjiksek bir gün bitik 😄
Annesininbitanesi1 Elcnbykckr bugün 23 olduk canım geceleri sırtımın agrısından uyuyamıyorum şuan bile oturup ağlayacağım acıdan şeker yüklemesine 2 hafta sonra girecem canım şuanlık böyle devam ediyor 😌
Minaminisi Elcnbykckr 22haftalık olduk çok şükür. Herşey yolunda. Kızım geceleri kıpır kıpır uyutmuyo anasını.💞 şeker yükleme yaptıracağım, ilk gebelikte de yaptırmıştım. Ailede şeker var ama bende çıkmamıştı, inşallah şimdi de çıkmas bişey. 2 hafta sonra renkli doppler var. Zaman geçmiyo diyorum ama çabuk geçiyo aslında . 2.bebek, ben çok heyecanlı ve sabırsızım. 😍
Nigarhacizade Elcnbykckr Ben 22 hafta + 3günlüyüm💕Bulantı, kusma, halsizlik, kansızlık, bacak krampı😹Daha da saya bilirimm. Bebeğim iyi olsun da, ben razıyım. İştahım da çok kötü, kendimi mecbur edince de tiksiniyorum. Nasıl olcak bilemiyorum🥺
Rserin Elcnbykckr yatıp yuvarlanıyoruz nasıl geçsin 😂şeker yüklemesi düşünmüyorum yaptırmıyorum galiba
Elcnbykckr Annesininbitanesi1 niye okadar ağrıyor acaba sırtın ben cok yorulunca oluyor suanlık doktora sor istersen magnezyum verir
Elcnbykckr Minaminisi bende 2.yi bekliyorum ilkinde şeker yüklemesini yaptırdım bunda bu sefer yaptırmicam ☺️
Elcnbykckr Nigarhacizade 22+2bizde ☺️ Benim geceleri zor oluyor Sağa sola dönmek hemen yoruluyorum artık ayaklarım sisti epey. Bazen giriyor kramp geceleri cok sık değil. Benimde sürekli karnım acıkıyor artık karnımın acıkmasından sıkıldım ya🤣 gündüzleri hareketli benimki geceleri uyuyor sanırım
Merve_0109 Nigarhacizade Ayy ben 16 hafta çektim şimdiki sadece ağrılarım var mide bulantısı çok nadir oluyor
Annesininbitanesi1 Elcnbykckr sordum böbreklerde mi acaba sorun var dedi bakıldı ama şükür bir problem yok verdi magnezyum ama hala o kadar acı veriyor ki saatlerce ağlıyorum
Elcnbykckr Rserin gece yatarken bir dönüşüm var 😂😂😂valla aşırı komik. 2.gebelik benim ben ilkinde yaptırmıştım bunda yaptırmicam
Elcnbykckr Annesininbitanesi1 ala allah okadar şiddetli ağlatacak kadar ilk defa duydum mesela benim böbreğim ağrıyordu kum çıktı mesela. Bol suyla ağrıları azalttım
Rserin Elcnbykckr ben uyuyamıyorum baya ya sizde var mı ? Uykuya hiç dayanamayan ben 3 4 fen önce uyuyamıyorum
Elcnbykckr Rserin uyuyorum ama gece uyanıyorum evi geziniyorum gece yatak odası salon karışık uyuyorum😂
Elcnbykckr zeyesra benimde erkek 2.gebeliğim 🥰 bizimkide pıt pıt vuruyor hareketlerini daha cok nerelerde hissediyorsun
Elcnbykckr Kerem_mom ben sadece 10lu hastane çıkışı aldım bitek 🤣 önümüzdeki ay almayı düsünüyorum eksikleri.
momofcherry şeker yüklemesi aç karnına mi yoksa tok karnına mi oluyor ilk gebeligim babam şeker hastasi o yüzden yaptiracagim
Elcnbykckr momofcherry aç karnına yapıyor sabah erkenden doktora gideceksin sana icecek vericekler veya da doktorun eczaneden de aldırabilir. Önce kan vericeksin onu içeceksin aç 2saat bekliceksin ilk 1. Ve 2.saat kan alıcaklar tokluk ve açlığa bakmak icin