Ilayda11 Hastaneye kaynanamda gelicek annemde eşimde ben annemle eşimi istiyorum ama kaynanamda kalmak ıcın gelıcek gibi daha dogurmadan benı sıkıntıya sokuyorlar..
YarenG Ilayda11 açık açık yanında kimin kalmasını istiyorsan söyle herkes saygı duymak zorunda hiç laflaşma bile bunun için
gokcekocyigit07 Dönüşümlü kalsınlar zaten pandemiden dolayı yalnızca bir kişi kabul ediliyor, ve refakatçi için aşı zorunluluğu da var tabi bizde böyle sizde nasıl bilmiyorum da, hiç strese girme sen bebeğine odaklan boş ver gerisi hallolur 😊
LivaveLeyla Ilayda11 korona var bundan güzel bahane olamaz sanırım güzel bir dille söyleyin salgın almış başını gitmiş hastane tek kişi kabul ediyor bende annemin yanımda kalmasından daha memnun olurum daha rahat hissederim derseniz alınmaz bence
Ozlemflz Ilayda11 bazıları kaynanalar gelmez diye şikayet eder bazıları da geliyor diye kaynanaların işi de zor 😏 refakatçi olarak da bi kişiye izin veriliyor.
gbyalcin Ilayda11 tek kişi alıyor zaten hastaneler şu an pandemi sebebiyle. Zaten siz isteseniz bile üçü birden kalamaz ki 🤷🏼♀️ direk kendisine söyleyemiyosanız eşinize söyleyin. Ben annemle kayınvalidemin hastaneye gelmesini dahi istemiyorum şahsen çünkü ikisinin de kronik hastalıkları falan var korkuyorum. İnşallah ta ocakta doğumum ama şimdiden konuşup söyledik eşimle birlikte. İkisi de tepki göstermedi anlayış gösterdiler
Minaminisi Ilayda11 Şu dönemde sadece bir kişi kabul ediliyor. İlk doğumunsa, kiminle rahat edeceğini düşünüyorsan o kalsın. Benim gibi ikinci gebelikse eşin kalsın. Eşler herkesten daha iyi😊
Derensmom Ilayda11 Pazartesi günü doğumum oldı annem kaynanam eşim geldi dördümüz aynı odada kaldık 😁bilin bakalım bana kim baktı?eşim 😆annem ve kaynanam sabaha kadar uyudular cıplaktım eşim giydirdi üstümü eşim değiştirdi altımdaki bezi bile ben senin yerinde olsam sadece eşimle giderdim…annelerde eşim yardım ediyor diye uyumayı tercih etmişler öyle dediler
Failknr Ilayda11 kayınvalideniz de destek olmak istiyordur. Yorumlarda da demişler bence de dönüşümlü kalsınlar öyle söyleyin siz hem kimse kırılmamış olur. Bazen hamileykrn küçük ayrıntılara çok takılıyoruz
mothers_baby2021 Ilayda11 benim kayınvalide de kalmak istedi ama hemşireler bir anne ve eşin kalmasını istiyoruz sadece dediler .ilk gün kalamadı .ikinci gün kalmak istedi BM istemedim .Zaten ağrılarım çoktu birde onun stresini çekemezdim eşinizle konuşun mutlaka