Zorunlu olarak sezaryan oldum geçen sene Kasımda, yani şöyle bende epiyoztomi yani eriyen dikiş vardı zamanla kendi kendine eriyor içten, daha önce motor kazasında yüzüme de atıldı ordan da aşinayım, estetik dikiş de deniliyor, ameliyattan 1 gün sonra hastanede duş aldım ben, şu geçirmez bant takılıydı doktorum girebilirsin dedi, eve gidince de aldım aynı şekilde ve zaten 3.günden sonra bantı da çıkarıyorsun, günde 3 defa batikon ile pansuman yapıyordum, elbette her doğum kendine özgü ama inan zor diye bir şey yok ben mesela çok yürüdüm ki benim durumum herkesten farklı, hiç bir şeyden korkma, elbette uyuşukluk geçince doğal olarak ağrıyı hissediyorsun, onda da bol bol yürü, kabız olmamak için musil veriyorlar bana da verdi doktorum o da epey iyi geldi, bol bol nescafe içtim, ufacık bir parmağımız kesilse kaç gün sızlıyor, kaldı ki koskoca ameliyat bu acı da olur, sızlaması da olur her şey normal, ben 1 haftaya tamamen toparlandım fiziken tabi, önemli olan sen iyi ol bebeğin iyi olsun, Allah acısını göstermesin inan bana her şey iyi gidiyor, kimseye kulak asma önce Allah’a sonra doktoruna ve tabi kendine güven, uzun oldu biraz ama kusura bakma rahatlatmak istedim belki bir faydam dokunur, şimdi kısmetse yine hamileyim 2 sezaryan arası çok kısa benimde doğum bu defa en geç Ekim gibi olacak nasipse, tek dileğim bebeğime bu defa hayırlısı ile kavuşmak, gerisi bir şekilde oluyor arkadaşım, Allah’a emanet olun, sağlıklı, hayırlı doğumlarımız olsun ⚘