Almlamom_34 Haftamdayım 2 kez oldum suana kadar doktor bundan sonra her hafta bakacağını soyledi ama ben kendimi kasıyorum elimde değil cınsel ilişkide boyle bir kasılmam olmuyordu ama o çatal koltuğuna oturunca sakin olamıyorum.. Doktorlarda biliyorsunuz birden yapıyor işlemi. Varmı benim gibi olan bu korkuyu nasıl yenebiliriz ya….
Fatma7666 Almlamom_34 Bende de var o lanet korku 🥲🥲ay sonunda gidecem aklımdan çıkmıyor kabusum oldu resmen çatal muayesnesi 🥲🥲
mehmel54 Almlamom_34 bende çok korkuyorum ya birden yapıp bitiriyorlar ama elimde değil çatala geç diyince geriliyorum ister istemez
Morvy Almlamom_34 bende 38 haftalığım hamileliğimde bir kere bile ilişki yaşamadık o yüzden bende pazartesi çok kastım normalde hamile kalmadan önce alttan muayene edildiğim zaman asla canım yanmazdı hiç anlamazdım bile🤦🏻♀️
Almlamom_34 Morvy bizde ılıskı yasamadık eşim korkuyor hala daha korkuyor bile olur dusuncesıne girdi adamı ikna edemiyorum 🤦🏻♀️
Fatma7666 Morvy Ayyy bende aynı durumdayım ilişki hep yasak oldu bize düşük tehlikesinden dolayı bakalım artık inşallah bende kasıp korkmam 🤦♀️🥲
Morvy Almlamom_34 bende hamileliğim boyunca ikna edemedim adamı hatta muayeneden önce bile söyledim deneyelim yoksa benim için zor olacak diye ama yok sanki onlar hamile 🤦🏻♀️🤦🏻♀️