Deerryaaa 37+4 de 3850 normal doğum yaptım gebeliğimde üç kez ciğer geliştirici vurundum Oğlum doğdu yenidoğan ünitesine aldılar nefes alırken kedilerdeki gbi hırıltı çıkıyordu Çocuğumu alıp götürdüler 🥺 iki gün yatcak dediler 🥺🥺🥺🥺🥺
Burcu_NFUE Deerryaaa rabbim analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ömür boyu ayağına taş gözüne yaş gönlüne telaş değmesin inşallah. En hayırlı en tez zamanda çıkar inşallah sağlığı için yatıyor sonuçta merak etme sen ☺️ Bebiş yanına gelesiye kadar sende kendini toparlamaya çalış ☺️❤️
Seminn Deerryaaa gözünüz aydın olsun 😊hiç kendinizi üzmeyin orda çok iyi bakıyorlar benim kızımda 4 günlükken sarılıktan yatışı verildi 1 hafta kalacak gidip görüyoruz çok iyi durumda🥰içini ferah tut süt sağ bebişe bol bol🤗
Sevilss Deerryaaa Bayağı gelişimi iyi korkmayın düzelir benim ki zamanında doğdu ama dediğiniz gibi hırıltırlıydı 6 aya düzeldi doktor nefes borusu gelişmemiş erken doğan bebeklerde olur genelde demişti. Ama düzeldi korkmayın iyi olur. 2 güne çıkar inşallah dediğiniz gibi
Deerryaaa Burcu_NFUE Allah’ım bin kere razı olsun Çok özledim sevemeden götürdüler 🥺 neden olur ki bu hırıltı sesi
Reyhan_sevim Deerryaaa Allah analı babalı büyütsün inşallah bende gecen hafta perşembe günü normal dogum yaptım bende senin gıbı dogum ettim bebegım dogarken aglamadı ve kucağıma alıp ne koklayabıldım nede görebildim ve yogun bakımına aldılar Allaha emanet ettim bende inşallah hayırlısıyla iyi olurlarda bebeklerımız bizde opup koklarız
Kuzusunannesi Deerryaaa sus kız ağlattın beni 😭😭😭 benimde doğumda kokladım kalbi çok hızlı atıyo diye küveze koydular ama 4 saat sonra düzelmiş geri getirdiler kavuşmuştum sakın üzme kendini o gelcek annesi merak etme sen içini ferah tut ki sütün gitmesin sana herkesten çok ihtiyacı var onun allahımmmm enn kısa zamanda kavuştursun inşallah canım benim
Seminn Deerryaaa öyle düşünme bence o mamayla büyüyorlar suan sen bol bol sağ sütünü versin hemşireler🥰
Deerryaaa Reyhan_sevim aminn inşallah Rabbim tez zamanda sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
yucelayse Deerryaaa hayırlı olsun inşallah bir an önce bebeğinizi kucağınıza alırsınız 😊 hamileliğinizde niçin 3 kez ciğer geliştirici vurundunuz, kaçıncı haftalarda
Deerryaaa yucelayse suyum fazlaydi bebeğim hep erken gelmek istedi iki dozdan iki kere vurundum Üç hafta önce sancım başlayınca hatırlatma adına bı daha yapmışlardı
DNZMHMHT Deerryaaa hic caninizi sıkmayın. Bbeginiz gelene kadar kendinizi topwrlayip ona guzel bakmaya hazirlanin benim eltim de hastaneden bebegi çıkardı 1 gece dvde kaldi doktoru aradi bebrkte yuksek enfeksiyom vwr getirin dedi 1 hafta kuvezde kaldi simdi cok sukir annesiyle takilmacalar:)
Gizemnurrr Deerryaaa benim kızım da oyleydi 2 saat tutuldu kilosu daha azdı ama . bence korkmayın sorun olmaz . tez zamanda kavuşursunuz inşallah
Deerryaaa Seminn Sagamiyorum doğduğunda iki kez emdi sütüm çok güzel geliyordu, şimdi manuel pompam var sadece Oda çekmiyor 🥺🥺🥺
Seminn Deerryaaa bende de mochi vardı kanallar tıkalı olunca yeterli gelmedi kuzenimden elektrikli aldım düzeldi akışı
Deerryaaa Kuzusunannesi Eve geldim kucağım boş Rabbim en kısa zamanda doldursun inşallah Gerçekten çok zormuş Parçami değerli mi hastanede braktim geldim Sütüm çok etkilendi 🥺