Busra333 Didem_678 kesinlikle bazen bi anda olunca canım acıyor ama kıpordamazsaok üzülüyorum niye kıpırdamıyor bişey mi oldu diye 30 yasına geldim hala anne olacağıma inanamıyorum 😄😄
Busra333 Egeve2zler neee çatlama mı ? Ama benim henüz çatlağım hiç yok çatlama sesi olduğunu düşünmüyorum ama cam hastalığı ne demekmiş bebekte mi oluyor 😭
Mom2525 Busra333 35 olduk bugün ama bir düşüş hikayesi atlattım belime doğru bir sancı var sabaha geçer umarım benim kız yine hareketleriyle beni uyutmuyor
Busra333 Mom2525 :))) en azından sizin uyuyamamak için bi sebebiniz var ya ben ? :) her gece uyuyamıyorum
Busra333 Mom2525 hamilelikten önce uyku ilacı kullanıyordum bıraktım. İşten de idari izin aldım. Yani uykuya dair gece hiç bir ümidim kalmadı
Mom2525 Busra333 uyku ilacı içiliyor olsa da içsem diyordum az önce Allah kolaylık versin vallahi uykusuzluk çok zor ben bir dönem yaşadım uyku ilaçları falan kabus gibiydi
Busra333 Mom2525 dimi çok kötü bişey. Bi de insan üzülüyor herkes bu vakitte uyuyor ben ayarlayayım. Sabah erken kalkıyor ben 12-1 de kalkıyorum arkadaşlarım ogle yemeğinde ben kahvaltıda. Elimde olsa akşam on sabah 6 da kalkardım. Hayaller 🙃