Hilal_bebegi Devlete dogum yapan anneler sizde 1gün öncesinden covit testi yapıldımı ve zorunlumu benim 28 günüm kaldı ve ben bu test yüzünden cok stres yapıyorum sezaryana girmek bile bukadar korkutmuyor beni bir türlü şu korkuyu yenemiyorum
Gisemmmm Hilal_bebegi Bende covid testinden korkuyordum 2 gün önce verdim hiçte zorlanip canım acımadı sizde benim gibi stres yapmayın test için sonradan bunun için mi stres yapıyordum dedim 🤣🤣
Eski9 Hilal_bebegi neyden korkuyorsunuz bu kadar anlamadım cnm ? Suruntu alinimindan mi korkulacak hicbirsey yok boğaza çubuk surtuyor ardından burna sokuyor ama anlık yani acı vs yok yanma oluyor burunda o kadar korkacak birşey yok. Ben özelde doğum uaptim Haziran sonunda benden covid testi almadılar iki gün önce hasta oldugum için kendimiz yaptırdık
Alyaesmaa Hilal_bebegi Dün verdim nasıl kolaymış bende stres yapıyordum girmeden önce hemşireye bumuydu diye sormuşum abartanları duymayın
Hilal_bebegi Bilmiyorum neden bukadar cok korktumu ama yaptıran arkadaşlar beni cok korktular işte cok acıyo burundan alırken diye şimdide dogum yaklaştıkça korku ve stres yapmaya başladım kızlar
Eski9 Hilal_bebegi Ah cnm ya o kadar korkulacak birşey yok emin ol hem ne kadar korksan da olmak zorunda bunlar 🙈😁 öyle düşün her acı herşey geçici acımıyor yanma oluyor burunda sadece o kadar anlık oda korkma